Verdiği Kurslar:
Bootstrap Kursu ,
Kodlama Kursu ,
SQL Kursu ,
Yazılım Kursu ,
ASP Kursu ,
Bil. Programcılığı Kursu ,
C# Kursu ,
MVC Kursu ,
C Kursu ,
C++ Kursu
Kurs/Özel Ders Veren Hakkında Özet Bilgi:
Ferid Çetin,
ANKARA MERKEZ
ve civarında hizmet vermekte
olup 19.09.2018
tarihinden itibaren kursbudur.com ailesinin bir üyesidir.
ANKARA
ilinde hizmet veren
2842
kurs/özel ders verenden 189 . sıradadır.
Başta Kodlama olmak üzere
10 farklı kurs/özel ders vermektedir.
Ferid Çetin, 110 gelen talepten
10 tanesine teklif vermiştir.
Kurs/Özel Ders Veren Hakkında
Merhaba,
2011 yılı Marmara Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliği mezunuyum. Mezuniyet tarihinden beri özel sektörde yazılım geliştirici olarak çalışmaktayım.
Kullandığım yazılım dilleri : C#, Asp.net, MS SQL, Android, C++.
Teşekkürler.
Fotoğraflar
Bootstrap Nedir?
Bootstrap,Twitter'ın Apache 2 lisansıyla açık kaynak yaptığı CSS,HTML araç kiti. CSS tarafından LESS'i kullanıyor.CSS ve JS hazır halde bulunuyor. Bootstrap ile CSS'ye tam anlamıyla hakim olabilirsiniz. Bootstrap ile oluşturulmak istenen projeler için özel olarak tasarlanmış JQuery eklentileri vardır.
Kodlama Nedir?
Kodlama diğer adıyla programlama kelime anlamıyla belirli şartlara ve düzene göre yapılması öngörülen işlemlerin bütünü anlamına gelir. Programlama bilgisayara ya da elektronik devre ve mekanik sistemlerden oluşan düzeneklere bir işlemi yaptırmak için yazılan komutlar dizisinin bütünü veya bir kısmı olarak tanımlanır.
Kodlama dersi aynı zamanda programlama ve yazılım dersi olarak da isimlendirilebilir. Kodlama dersi ile öğrencilere bilgisayar yazılımı geliştirmenin (programlamanın) temelleri öğretilmek amaçlanmaktadır. Yapılan araştırmalar sonucu programlama eğitiminin öğrencilere yansıtıcılık, yaratıcılık, kural öğrenme ve kurallara uyma, problem çözme ve analitik düşünme, uzamsal düşünme becerileri gibi beceriler kazandırmaktadır (AKPINAR & ALTUN, 2014). Bu açıdan bakıldığında ilkokullarda verilecek olan kodlama dersinde amaç herkesi yazılımcı olarak yetiştirmek değil yukarıda sayılan bu nitelikleri kazanmasını sağlamaktır.
Günümüzde okur yazarlık tanımlarının içerisine bir de bilgisayar okur yazarlığı tanımı girmiştir. Bilgisayar okur yazarlığı en basit haliyle bilgisayarı kullanma yeteneği olarak tanımlansa da bilgisayar okuryazarı olan bir bireyin, çeşitli sorunların çözümünde, iletişim kurmada, bilgi edinmede bilgisayar kullanması ve bilgisayarın çalışma mantığı, bilgisayarda kullandığı programların nasıl geliştirildiği ve çalıştığı hakkında bilgi sahibi olması beklenmektedir (Akgül, Küpeli, & Kır, 2015).
Asp.net , MVC ile websitesi geliştirmesi yapmaktayım. C# ve MS SQL ile kurumsal veya kişisel uygulamalar geliştirmteyim. Bu konular da özel dersler verebilirim.