Mükemmel
yorum Trustpilot'ta

En iyi fizik özel ders öğretmenleri

Daha fazla öğretmen gör

5 /5

Ortalama 5 değerlendirmeli ve en az 1871 yorumlu star öğretmenlerimiz.

116 ₺/saat

En iyi ücretler: İlk dersini ücretsiz veren öğretmen oranımız %100 ve saatlik ortalama ₺116

2 saat

Şimşek gibi hızlı öğretmenlerimiz genellikle 2 saat içinde cevap verir.

Öğrenmek hiç bu kadar
kolay olmadı

2. dersleri derslerinizi planlayın

İhtiyaçlarınızı ve müsait zamanlarınızı belirlemek için Fizik öğretmeninizle iletişim kurun. Derslerinizi planlayın ve mesaj kutunuzdan güvenli bir şekilde ödeyin

3. Akademik bilimler alanında yeni deneyimler edinin

İnanılmaz Öğrenci Pass size 1 yıl boyunca öğretmenlere, eğitmenlere, atölyelere sınırsız erişim sağlar. Mükemmel insanlarla yeni hobiler keşfetmek için 1 yıl.

Eski öğrencilerimiz
Fizik öğretmenlerini değerlendiriyor

Sıklıkla sorulan sorular:

💰Fizik dersi fiyatı saatlik ortalama ne kadar?

Fizik dersi fiyatı saatlik ortalama 116 TL.

Bu ücret birçok kritere göre değişmektedir: 

  • fizik öğretmeninin deneyimi
  • ders mekanı (online veya evde) ve konumunuz
  • derslerin süresi ve sıklığı

Öğretmenlerin %97'si tüm öğrencilere ilk derslerini ücretsiz veriyor.

Yakınlarınızdaki öğretmenlerin ücretlerini öğrenin.

💡 Neden Fizik dersleri almalıyım?

Özel ders hocası ile Fizik dersleri alarak kendinizi daha hızlı geliştirebilirsiniz. 

Öğretmeninizi seçip derslerinizi evde veya uzaktan işleyebilirsiniz! 

Derslerinizi planlamak için güvenle birbirinizle iletişime geçin. 

Milyonlarca mükemmel öğretmen arasından size en uygununu arama motorumuzla bulabilirsiniz.

1 tıkla aramanızı gerçekleştirin.

💻 Fizik online dersleri almak mümkün mü?

Fizik öğretmenlerinin çoğu 

online dersleri veriyor.

Online Fizik dersi verenlerin ilanlarını görmek için arama motorumuzdan "webcam" seçeneğini işaretlemeniz yeterli.

🎓Fizik dersi vermek için kaç öğretmen müsait?

13624 fizik öğretmeni fizik dersi vermeye hazır.

Profillerini inceleyip ihtiyacınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

13624 ilandan istediğiniz öğretmeni bulun.

✒️ Fizik öğretmenlerimize yorumlar nasıl?

With the number of notes 1871, students gave teachers an average of 5 out of 5.

Bu görüşler, şehrindeki öğrencilerinin ile platformumuzdaki deneyimlerinden  geliyor ve öğretmenlerin ciddiyetini kanıtlar niteliktedir. Topluluk tarafından onaylandıkları için daha da değerlidirler ve öğrencilerinden olumlu geri bildirimler alan öğretmenlerin kalitesini vurgularlar.

If you have any problems with your lessons, our customer services are at your service to find the fastest solution (every weekday by phone or e-mail).

You can review students' comments for teachers in each field  .

Fizik öğrenmek mi istiyorsunuz?

En iyi Fizik öğretmenlerimiz sizin için hazır!

Daha fazla öğretmen gör Başlayın

dersiniz için temel bilgiler dersleri

✅ Ortalama fiyat :₺116/saat
✅ Cevap süresi :2saat
✅ Müsait öğretmenler :13624
✅ Ders şekli :Yüz yüze veya online

Fizik dersinde desteğe ihtiyacınız varsa fizik özel ders almanız size çok şey kazandıracaktır

Galileo ,Curie, Newton veya Einstein’la aynı zeka seviyesine sahip olmayabilirsiniz. Hareket, termodinamik ve izafiyet teorilerini bir türlü anlayamıyor da olabilirsiniz. Ve tabi lise veya üniversitedeki fizik derslerinizden iyi notlar almak bir yana dursun dersin başında anlatılanla sonunda anlatılanı birbirine dahi bağdaştıramıyor da olabilirsiniz.

 

Hiç merak etmeyin, bu konuda yalnız değilsiniz. Bundan sonraki tüm fizik derslerinizde daha yüksek notlar alarak okuldaki hocalarınızı şaşırtmanın bir yolu var: özel fizik dersi almak. Superprof’un deneyimli ve yetenekli özel ders öğretmenlerinden ister kendi evinizde ister öğretmenin evinde veya öğretmeninizle ortaklaşa belirlediğiniz başka bir mekanda fizik dersleri alarak akademik başarınızı artırabilirisiniz. Binlerce fizik öğretmeni sitemizde seni bekliyor!

 

Fizik Bilmenin Faydaları

Fizik, kavranması zor konular içeren bir alandır ancak yine de pes etmeden çalışmaya devam ettiğinizde başardığınızı görecek ve ne kadar işinize yaradığına şaşıracaksınız. Üniversitede fizik bölümü veya fiziğin yoğunlukla kullanıldığı bir bölüm okumak istiyorsanız şunu bilmelisiniz ki, bu alanın temelini ne kadar erken atarsanız ilerde sizin için o kadar faydalı olacaktır.

 

Bilime ilginiz var mı? Bilim fizikle başladı! Fizik birçok bilimsel alanın temelini oluşturmasının yanı sıra dünyada ve hatta vücudumuzda olup biten sayısız olayı da anlamlandırabilmemizi sağlar. Eğer üniversitede fizikle ilgili bir bölüm seçerseniz müfredatta çok çeşitli dersleriniz olacaktır. Evren ve gezegenleri, dünyanın neden hareketli olduğunu, evrenin kanunlarını ve gezegenlerle kara deliklerin varoluş sebebini ve tabi bir de var olan her şeyi oluşturan atom altı parçacığını öğreneceksiniz.

 

Fizik temelde aşağıdaki dallara ayrılır:

  • Klasik mekanik
  • Termodinamik ve istatistiksel mekanik
  • Elektromanyetizma ve elektronik,
  • Göreli mekanik,
  • Kuantum mekaniği,
  • Optik (atomik, moleküler ve optik fizik)
  • Yoğun madde fiziği,
  • Yüksek enerji / parçacık fiziği ve nükleer fizik.

Üniversitenin ilk yılında alacağınız fizik dersleri muhtemelen daha geneldir ve fiziğin her bir dalının unsurlarına değinilir. Derslerinizde ilerledikçe ve alanın derinliklerine girdikçe ilginizi çeken alanda uzmanlaşma fırsatı da bulabilirsiniz. Bazı işlere ve belli çalışma alanlarına başvururken fizik ders notlarının yüksek olması aranan hatta bazen zorunlu bir kriter olarak karşımıza çıkar. Eğer bir gökbilimci olarak evreni yöneten temel süreçleri keşfetmek, jeofizikçi olarak dünyanın fiziksel yönlerini araştırmak ya da bir meteoroloji uzmanı olarak hava durumunu tahmin etmek istiyorsanız fiziği çok iyi bilmelisiniz. Yeni yeni yetişen klinik bilimcilerin, yenilenebilir enerji mühendislerinin, ses mühendislerinin, metalürji uzmanlarının, akustik danışmanlarının, nükleer mühendislerin ve yazılım mühendislerinin de fizik alanına hakim olmaları gerekmektedir.

 

Fizik mezunları aşağıdaki sektörlerden birinde rahatlıkla iş bulabilir:

  • Uzay ve savunma
  • Eğitim
  • Enerji ve yenilenebilir enerji
  • Mühendislik
  • Sağlık
  • İmalat
  • Enstrümantasyon
  • Meteoroloji ve iklim değişikliği
  • Nanoteknoloji
  • Petrol ve gaz
  • Bilim ve telekomünikasyon

Fizik bölümü okurken dünyanın işleyişini anlamanın yanı sıra çalışma hayatınızda işinize yarayacak oldukça kullanışlı beceriler de geliştireceksiniz. Fizikçilerin her boyuttaki problemle başa çıkabilmeleri için genellikle rasyonel, analitik ve metodik bir yaklaşım benimsemeleri gerekir. Akıl yürütme becerileri fizik okumak için en temel ve gerekli becerilerden biridir çünkü öğrencilerin karmaşık sorunları kavraması ve mantıksal argümanlar oluşturabilmesi gerekir.  Ayrıca fizik okurken farkında olmadan gelişen araştırma ve veri analiz etme becerileri ilerde profesyonel ortama atıldığında kişinin profesyonel alanda araştırma yapma ve analitik becerileri uygulayabilmesini sağlar.

 

Fizik aynı zamanda kişisel yaşamınızda size destek sağlayan takım çalışması ve iletişim gibi pratik becerileri de geliştirir. Bu beceriler bilimsel araştırma yürütmenin anahtarıdır ve genelde grup aktiviteleri öğrencilerin planlama, yürütme ve raporlama kapasitelerini artırır.

 

Belki de sadece yeni bir alan hakkında fikir sahibi olmak istiyorsunuz, yurtdışında yaşamayı düşünüyor veya lisansüstü eğitim almak istiyorsunuz… Fizik çalışmak için motivasyonunuz her neyse çalışmaya şimdi şu dakika başlamaktan daha iyi ne zaman olabilir?

 

Fizik öğrenmek için motivasyonunuz tam diyelim peki bunu nasıl yapacaksınız? Aslında fizik bilgilerinizi artırmanın birçok farklı yolu var, önemli olan nereye bakacağınızı bilmek!

 

Fizik Öğrenmek için Online Kaynaklar

İlk defa fizik dersi görmeye başlayan ya da fiziğin karmaşık ve zorlu alanlarına adım atan öğrenciler genelde fizik kurslarına kayıt olmayı tercih eder.

 

Fizik bilgilerinin iyi ve yeterli olması çoğu işveren tarafından aranan bir kriterdir bu nedenle birçok eğitim kurumu sayısalcı öğrencilerini lisans bölümü olarak fiziğe yönlendirir.

 

Fizik öğrenmek için çok sayıda farklı yöntem vardır. FutureLearn ve MIT Open Courseware gibi websitelerinde başlangıç seviye müfredat konularından (How Things Work: An Introduction to Physics) uzmanlık kurslarına kadar (The ABC of Plane Mechanics to Atomical and Optical Physics ya da Systems Biology gibi) her seviyeye uygun ders videoları bulunur. Türkçe kaynaklara bakarsak YouTube’da Benim Hocam sayfasını ziyaret edebilir, konu anlatım videolarını izleyebilirsiniz. Eğer liseye gidiyorsanız lisefizik.com'dan okulda son işlediğiniz konuları tekrar edebilirisiniz.

 

Bu tarz videolar çoğunlukla ücretsizdir, öğrenmenize katkı sağlar ve detaylı konuları en iyi  şekilde anlatabilmeyi hedefler. Tabi bu tarz ders desteğinin olumusuz yanları da var; online dersler kişisel değildir, gelişiminizi gözlemleyecek ve size geri dönüt verecek kimse yoktur ve hiçbir şekilde bireysel öğrenme ihtiyaçlarınızın ve hedeflerinizin farkında değildir.

 

Fizik Bilgisini Artırmak için Grup Çalışması Yapmak

İletişim ve takım çalışması becerilerinizi geliştirirken ders notlarınızı artırmanın en iyi yolu çalışma gruplarıdır. Fizik çalışma grubuna katılmanın yararlarından bir diğeri de çalışma arkadaşalarınızla takıldığınız konularla ilgili konuşabilir, konu anlatımı ve tartışmalarla birlikte topluluk önünde konuşma becerilerinizi geliştirerek özgüven kazanabilirisiniz. Tabi çalışma gruplarında başarılı olmak için disiplinli ve sorumluluk sahibi olmanız gerekir. Kendi seviyesine yakın kişilerle bir arada olması ve onlarla çalışmalar yürütmesi her örenciye faydalıdır. Grup içinde seviye ve bilgi farkı varsa, genelde bir kısmı devamlı soru sorar diğerleri de onları yanıtlamaktan usanır ve kendi işine odaklanamaz.

 

Fizik Becerilerinizi Geliştirmek için Özel Ders Alın

Birçok öğrenci fizik dersine katılımlarını artırmak ve notlarını yükseltmek için en iyi yolun iyi bir öğretmenden özel fizik dersi almak olduğunu düşünüyor. Özel ders almak günümüzde oldukça popüler ve hemen her kesimden ebeveynin çocukları için gerekli gördüğü bir eğitim yöntemidir. Akademik başarısına katıkıda bulunmak isteyen, sözlü ve yazılılardan daha yüksek not alıp lise karne notlarını iyileştirmek isteyen öğrenciler özel ders almanın tek çözüm olduğunun farkında.

 

Özel derslerin en önemli özelliklerinden biri de her bir öğrencinin ihtiyaç ve becerilerine göre derslerin şekillendirilebilmesidir. Herhangi bir hedefiniz yoksa bile öğretmeniniz kendinize bir hedef oluşturmanıza yardımcı olabilir. Defalarca dinleseniz de anlamadığınız o konuları özel fizik öğretmeninize danışabilirsiniz, böylece öğretmeniniz bu konuyu sizin öğrenme becerlerinizi göz önünde bulundurarak tekrar anlatacak ve kavrayabilmeniz için her yolu deneyecek, zaman zaman geri dönütler verecek, gelişiminiz gözlemleyecek ve motivasyonunuzu yüksek tutmaya çalışacaktır.

 

Grup derslerinin ve kursların aksine bire bir özel ders almaya karar verirseniz, ders alacağınız yeri ve zamanı kendiniz belirleyebilir, diğer günlük aktivitelerinizi engellemeden vaktinizi ayralayabilirsiniz. Online özel ders almayı tercih ederseniz de dünyanın neresinde olursanız olun evinizin konforunda, pijamalarınızla bile ders dinleyebilirsiniz!

 

Kendi öğrenme stilinize ve tercihlerinize göre bir özel ders öğretmeni bulmak biraz zorlayıcı olabilir ama neyse ki Superprof’ta deneyimlerini, belgelerini, ücretlerini karşılaştırabileceğiniz çok sayıda fizik öğretmeni var.

 

Superprof’tan Özel Ders Öğretmeni Bulun

Superprof deneyimli ve azimli olup herhangi iyi olduğu bir alanda ders vermek isteyen öğretmenlerle belli bir alanda veya derste kendini geliştirmek isteyen aktif ve istekli öğrencileri bir araya getiren bir özel ders platformudur. Türkiye’de 4 bine yakın özel fizik dersi veren öğretmenin Superprof’ta kendi geçmişini, eğitim ve uzmanlıklarını anlattığı profillerini inceleyebilir size uygun olan özelliklere sahip öğretmenlerle iletişime geçebilirsiniz.

 

Öğretmenlerimiz çeşitli uzmanlık seviyelerine sahiptir; biri üniversitede dersler veren eğitim görevlisiyken bir diğeri kendini geliştirmiş bir lise öğrenci bile olabilir. Her öğretmen saatlik ders ücretini kendi belirler ve bu ücreti yaşadığı şehir, bölge, deneyimleri, mezun olduğu üniversite, sahip olduğu belge ve sertifikalar, aldığı eğitimler, hangi seviyedeki öğrencilere ders verdiği, hangi konularda ders verdiği gibi çeşitli kriterlere göre değişiklik gösterir. Böylece her bütçeden ders almak isteyen öğrenciye uygun öğretmen bulmak da mümkün hale gelir. Superprof öğretmenleri genelde ilk derslerini ücretsiz vermeyi teklif eder ki öğrenci öğretmenin eğitim metodunu görsün kendine uygun olup olmadığına karar versin.

 

Superprof’tan kendinize uygun özel ders öğretmeni bularak evrenin cevaplanamayan sorularını keşfedin ve içinizdeki Newton’ı ortaya çıkarın!

Ne öğrenmek istersiniz?