Mükemmel
yorum Trustpilot'ta

En iyi biyoloji özel ders öğretmenleri

Daha fazla öğretmen gör

5 /5

Ortalama 5 değerlendirmeli ve en az 689 yorumlu star öğretmenlerimiz.

113 ₺/saat

En iyi ücretler: İlk dersini ücretsiz veren öğretmen oranımız %100 ve saatlik ortalama ₺113

2 saat

Şimşek gibi hızlı öğretmenlerimiz genellikle 2 saat içinde cevap verir.

Öğrenmek hiç bu kadar
kolay olmadı

2. dersleri derslerinizi planlayın

İhtiyaçlarınızı ve müsait zamanlarınızı belirlemek için Biyoloji öğretmeninizle iletişim kurun. Derslerinizi planlayın ve mesaj kutunuzdan güvenli bir şekilde ödeyin

3. Fen bilimleri alanında yeni deneyimler edinin

İnanılmaz Öğrenci Pass size 1 yıl boyunca öğretmenlere, eğitmenlere, atölyelere sınırsız erişim sağlar. Mükemmel insanlarla yeni hobiler keşfetmek için 1 yıl.

Sıklıkla sorulan sorular:

💰Biyoloji dersi fiyatı saatlik ortalama ne kadar?

Biyoloji dersi fiyatı saatlik ortalama 113 TL.

Bu ücret birçok kritere göre değişmektedir: 

  • biyoloji öğretmeninin deneyimi
  • ders mekanı (online veya evde) ve konumunuz
  • derslerin süresi ve sıklığı

Öğretmenlerin %97'si tüm öğrencilere ilk derslerini ücretsiz veriyor.

Yakınlarınızdaki öğretmenlerin ücretlerini öğrenin.

💡 Neden Biyoloji dersleri almalıyım?

Özel ders hocası ile Biyoloji dersleri alarak kendinizi daha hızlı geliştirebilirsiniz. 

Öğretmeninizi seçip derslerinizi evde veya uzaktan işleyebilirsiniz! 

Derslerinizi planlamak için güvenle birbirinizle iletişime geçin. 

Milyonlarca mükemmel öğretmen arasından size en uygununu arama motorumuzla bulabilirsiniz.

1 tıkla aramanızı gerçekleştirin.

💻 Biyoloji online dersleri almak mümkün mü?

Biyoloji öğretmenlerinin çoğu 

online dersleri veriyor.

Online Biyoloji dersi verenlerin ilanlarını görmek için arama motorumuzdan "webcam" seçeneğini işaretlemeniz yeterli.

🎓Biyoloji dersi vermek için kaç öğretmen müsait?

4211 biyoloji öğretmeni biyoloji dersi vermeye hazır.

Profillerini inceleyip ihtiyacınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

4211 ilandan istediğiniz öğretmeni bulun.

✒️ Biyoloji öğretmenlerimize yorumlar nasıl?

With the number of notes 689, students gave teachers an average of 5 out of 5.

Bu görüşler, şehrindeki öğrencilerinin ile platformumuzdaki deneyimlerinden  geliyor ve öğretmenlerin ciddiyetini kanıtlar niteliktedir. Topluluk tarafından onaylandıkları için daha da değerlidirler ve öğrencilerinden olumlu geri bildirimler alan öğretmenlerin kalitesini vurgularlar.

If you have any problems with your lessons, our customer services are at your service to find the fastest solution (every weekday by phone or e-mail).

You can review students' comments for teachers in each field  .

Biyoloji öğrenmek mi istiyorsunuz?

En iyi Biyoloji öğretmenlerimiz sizin için hazır!

Daha fazla öğretmen gör Başlayın

dersiniz için temel bilgiler dersleri

✅ Ortalama fiyat :₺113/saat
✅ Cevap süresi :2saat
✅ Müsait öğretmenler :4211
✅ Ders şekli :Yüz yüze veya online

Biyoloji dersi konularında yardıma ihtiyacınız varsa, bir biyoloji hocasından özel ders size çok şey kazandıracaktır

Biyoloji alanı hayatımızın en temel alanlarından biridir. Biyoloji, canlıların incelenmesine konu alan temel bilimler arasında yer alır. Fen bilimleri veya doğa bilimleri kategori tanımlamalarının içine de giren biyoloji, evrendeki canlı dünyasını incelemek ve anlamak için yararlandığımız bilim dalıdır. Biyoloji alanı bu yüzden çok küçük yaşlardan itibaren karşımıza çeşitli bilgiler aracılığıyla çıkan öncelikli bilim dalları arasında yer alır. Daha okula bile başlamadan biyoloji alanında çocuklar çevrelerinde gözlem yapabilir ve çevrelerindeki diğer canlıları ve kendi organizmalarını algılamaya başlarlar. Bu süreçte büyüklerine sorular sorarak canlıları ve canlıların yapısını hem kendi gözlemlerine dayanarak hem de ebeveynlerinin yardımıyla öğrenmeye başlarlar. Biyoloji okul öncesi çağlarda başlayıp okulda da eğitim yaşamımızda bizlere eşlik eder.

 

İlkokula başladığında öğrenciler aldıkları temel dersler arasında hayat bilgisi dersini de barındırırlar. Hayat bilgisi dersinde öğrenciler biyoloji ile ilgili bazı temel ve dünya bilgisi haline gelmiş bilgileri edinirler. Biyoloji eğitimi öğrencilerin karşısına fen bilimleri dersi içerisinde yer alarak çıkmaya devam eder. Fen bilimleri dersi biyoloji, fizik ve kimya alanlarından bilgiler içeren bir derstir. Öğrenciler bu dersi zorunlu olarak alırlar ve bu sayede biyoloji hakkında hala temel düzeyde çok çeşitli bilgiler öğrenirler. Her ne kadar temel düzeyde olsa da öğrenciler için hayatlarının kalanında çok yardımcı olacak bilgiler barındırır. Biyoloji dersi ilkokul ve ortaokulda fen bilimleri dersi içerisinde okutuluyor olsa da, lisede kendine özgü bir ders olarak okutulmaya başlanır. Lisede biyoloji dersi öğrencilerin karşısına ayrı bir ders olarak çıkar ve çok daha üst düzeyde öğretilmeye başlanır. Elbette liseden sonra öğrenciler tercih etmek isterlerse üniversitede de biyoloji alanında daha fazla çalışma yapabilirler. Bu noktada öğrenciler en üst seviyede biyoloji eğitimi alıp biyoloji uzmanı haline gelebilirler.

 

Öğrenciler hangi seviyede olurlarsa olsunlar biyoloji eğitimi alırken okulda aldıkları dersler onları her zaman yeterli olmayabilir. Öğrenciler çok farklı sebeplerle okuldaki biyoloji derslerinde başarılı olamayabilir veya okuldaki derslerinden yeterli tatmini elde edemeyebilirler. Bu durumda öğrenciler okul dışında biyoloji dersi almaya yönelebilirler. Bu biyoloji dersi arayışında öğrenciler için en uygun seçenekler arasında biyoloji özel dersleri bulunur. 

 

Gelin ilkokuldan üniversiteye biyoloji eğitim serüvenimize ve okul dışında biyoloji derslerinin öğrencilere sağlayabileceği yararlardan bahsedelim.

 

Neden Biyoloji Özel Ders Almalı?

Biyoloji özel ders öğrencilerin okulda anlayamadıkları pek çok konuyu anlayabilmeleri için en verimli ve en pratik yoldur. Biyoloji özel derslerinde öğrenciler tamamen kendilerine özgü bir eğitim alarak biyolojinin anlamadıkları tüm yönlerini keşfedebilir ve özel ders hocaları sayesinde eksiksiz bir şekilde öğrenebilirler. Bu durum sadece öğrencilerin okuldaki başarılarını arttırmakla kalmaz, aynı zamanda öğrencilerin biyoloji alanına hem daha fazla ilgi duymalarına hem de bu alanda daha yaratıcı olmalarına olanak sağlar.

 

Öğrenciler biyoloji özel dersleri sayesinde okuldan sonra anlamadıkları veya anlayamadıkları konuları özel derslerde hocalarıyla tekrar görebilirler. Biyoloji öğretmenleri özel derslerde öğrencilere sık sık konuları anlayıp anlamadıklarını soracak ve hatta en iyi şekilde anladıklarını kontrol etmek için çeşitli yöntemlere başvuracaklardır. Bu şekilde öğrencilerin almış oldukları derslerden en yüksek verimi sağladıklarını kontrol edeceklerdir. Öğrenciler bir konuyu anlamadılarsa, Özel ders hocaları bunu hızla fark edip anlamadıkları konular üzerine yoğunlaşabilirceklerdir. Bu şekilde öğrenciler hiçbir konuyu anlamadan bırakmayacaklardır. Öğrencilerin konuları iyice anlamış olmaları sayesinde bir sonraki konuyu ve özellikle ilgili konuları anlamaları çok daha kolay olacaktır. Aslında burada tam bir kazan kazan durumundan bahsediyoruz. Hem eksikler kapatılmış olacak hem de yeni konular çok daha hızlı bir şekilde anlaşılmış olacak.

 

Öğrenciler biyoloji özel derslerine istedikleri saatte ve istedikleri gün alma seçeneğine sahip olacaklar. Okulda veya bir etüt merkezinde öğrenciler derslerine ders programına uygun olarak almak zorundadırlar. Bir dersi kaçırdıklarında telafisi mümkün olmayabilir ve bu da öğrencilerin konu eksiklerinin oluşmasına ve diğer konuları da anlamaların da güçlük çekmelerine sebep olabilir. Bu durum bir kartopu şeklinde ilerleyerek öğrencilerin sınavlarda düşük not almalarına bile sebep olabilir.

 

Bu durum özel dersler sayesinde daha en başından engellenebilir. Öğrenciler özel dersleri istedikleri gün ve saatte alabilirler. Özel derslerde konu kaçırma veya konuyu telafi edememe gibi bir durum asla bulunmamaktadır. Tam aksine öğrenciler özel derslerinin gün ve saatlerini kendi müsait zamanlarına göre ayarlayabilmekte ve bu şekilde dersleri kaçırma gibi bir durum söz konusu olmamaktadır. Hatta öğrenciler derslere katılamayacaklarsa, örneğin hastalarsa veya acil bir işleri çıktıysa bu durumda öğretmenlerine haber verip derslerin gün veya saatini değiştirebilirler.

 

Biyoloji özel dersleri alırken öğrenciler kendilerine en uygun hocayı seçebilirler. Bazen okulda veya etüt merkezinde hocaların dersleri anlatış şekli bizlere uymuyor olabilir. Bu yüzden derslere katılsak bile ve herhangi bir eksiğimiz olmasa bile, dersleri anlamakta güçlük çekebiliriz. Bu yüzden biyoloji derslerine bizim anlama şeklimize göre öğretebilecek bir hocanın olması oldukça büyük önem arz etmektedir. Örneğin bazılarımız dinleyerek daha iyi öğrenir, bazılarımız ise daha çok görsel veya bazılarımız daha çok okuyarak öğrenir. Herkesin öğrenme biçimi farklı olabilir ve bunlara en uygun şekilde bir ders planı oluşturmak özel ders hocalarının size sunabilecekleri arasındadır. Biyoloji dersi alırken özel ders hocanızı kendiniz seçebilirsiniz ve bu yüzden sizin ders anlama şeklinize en uygun metotlara sahip hocayı seçebilirsiniz. Okulda veya etüt merkezlerinde olduğundan farklı olarak dersler sırasında sadece siz olacağınız için hocanın sınıfın geneline değil sadece sizin algılama şeklinize hitap etmesi gerekir. Bu hem hocanızın işine çok daha kolaylaştırır hem de sizin derslere algılama ve konuları en iyi şekilde öğrenme olasılığınızı da üst seviyeye çıkarır. 

 

Neden Superprof Biyoloji Öğretmeni Bulmak İçin En İyisi?

Bir biyoloji öğretmeni bulmak en önemlisi size en uygun olan biyoloji öğretmeni bulmak için başvurabileceğiniz pek çok yöntem var olsa da, Superprof sizler için en iyi çözümü sunan lider platformdur. Türkiye’nin 81 ilindeki binlerce hatta on binlerce biyoloji özel ders hocası sayesinde ihtiyaçlarınıza en uygun biyoloji hocasını bulmak mümkün. Hangi şehirde olursanız olun ister İstanbul’da İster Ankara’da ister Van’da ister Trabzon’da ister İzmir’de ister Adana’da kısacası nerede olursanız hiç farketmez Türkiye’nin yedi bölgesinde 81 ilinde kendinize uygun bir biyoloji hocasını birkaç saniye içerisinde bulabilirsiniz.

 

Kolay kullanıma sahip Superprof sizlere arama motoru sayesinde birkaç saniyede birkaç tıklama ile şehrinizdeki tüm biyoloji özel ders veren hocalarını görmenize olanak sağlar. Kanepenizden hiç hareket etmeden sadece birkaç saniye içerisinde bu olanaklara sahip olabilirsiniz. Superprof'ta hocaların sağladığı bilgiler sayesinde içiniz rahat bir şekilde ders talebi gönderme olanağınız da bulunur.

 

Bu platform sizlere bütçeniz ne olursa olsun bütçenize göre bir özel ders alma olanağı sağlar. Herkesin biyoloji özel ders almak için aynı bütçeye sahip olmasını bekleyemeyiz. Bunun çok iyi farkında olan Superprof, sizlere şehrinizdeki biyoloji özel ders veren hocaların fiyatlarını sunar. Platformumuzda her hocanın fiyatı kendileri tarafından belirlendiği için bütçenizi aşmayacak ve ihtiyacınıza cevap verebilecek bir özel ders hocasını bulma imkanınız bulunur.

Ne öğrenmek istersiniz?