Mükemmel
yorum Trustpilot'ta

En iyi dans özel ders öğretmenleri

Daha fazla öğretmen gör

5 /5

Ortalama 5 değerlendirmeli ve en az 71 yorumlu star öğretmenlerimiz.

226 ₺/saat

En iyi ücretler: İlk dersini ücretsiz veren öğretmen oranımız %99 ve saatlik ortalama ₺226

5 saat

Şimşek gibi hızlı öğretmenlerimiz genellikle 5 saat içinde cevap verir.

Öğrenmek hiç bu kadar
kolay olmadı

2. dersleri derslerinizi planlayın

İhtiyaçlarınızı ve müsait zamanlarınızı belirlemek için Dans öğretmeninizle iletişim kurun. Derslerinizi planlayın ve mesaj kutunuzdan güvenli bir şekilde ödeyin

3. Dans alanında yeni deneyimler edinin

İnanılmaz Öğrenci Pass size 1 yıl boyunca öğretmenlere, eğitmenlere, atölyelere sınırsız erişim sağlar. Mükemmel insanlarla yeni hobiler keşfetmek için 1 yıl.

Eski öğrencilerimiz
Dans öğretmenlerini değerlendiriyor

Binnaz

Dans öğretmeni

Binnaz Hoca ile oryantal ve twerking dersleri çok zevkli ve eğlenceli geçiyor.En karmaşık dans figürlerini bile çok kolay ve rahat bir şekilde yaptırarak dersleri çok keyifli hale getiriyor.Ayrıca birebir ilgilenerek esnekliğnizi...

Hayrunnisa

Dans öğretmeni

Kendisi çok tatlı ve güler yüzlü olmasının dışında çok iyi bir dans öğretmeni. Bir çok dans türüne hakim. Dersler çok akıcı ve eğlenceli geçiyor. Sayesinde çok gelişeceğime inanıyorum.

Şeyma, 4 ay önce

Dafne

Dans öğretmeni

Dafne hoca'dan düğünümüzde yapacağımız giriş dansı için ders aldık. çok eğlenceli ve pozitif bir insandı. Hiç dans etmeyi bilmeyen, umudu dahi olmayan bir insan olan beni bile işin içine çekebildi :D Kendisine çok teşekkür...

Doğukan, 8 ay önce

Emre

Dans öğretmeni

Emre hoca çok kral bi adam gerçekten işinin hakkını veriyor helal olsn ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum

Zeki, 2 yıl önce

Emre

Dans öğretmeni

Başta biraz şüpheli ve önyargılı yaklaşmıştım ama Emre'nin başarılı sunumu, derslerdeki motive edici sıcak kanlı tavırları ve verimli geçen dersler sonrası fikrim değişti. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Bedirhan, 2 yıl önce

Sinan

Dans öğretmeni

Çok kısa sürede bachata öğrenmem gerekiyordu. Şans eseri Sinan hocaya denk geldim. Vaktim çok kısıtlı ve her zaman müsait olamadığım için yapamayacağımı düşünmüştüm. Kendisi benim için çok fazla vakit harcadı. Bu kadar iyi...

Çağlar, 2 yıl önce

Sıklıkla sorulan sorular:

💰Dans dersi fiyatı saatlik ortalama ne kadar?

Dans dersi fiyatı saatlik ortalama 226 TL.

Bu ücret birçok kritere göre değişmektedir: 

  • dans öğretmeninin deneyimi
  • ders mekanı (online veya evde) ve konumunuz
  • derslerin süresi ve sıklığı

Öğretmenlerin %97'si tüm öğrencilere ilk derslerini ücretsiz veriyor.

Yakınlarınızdaki öğretmenlerin ücretlerini öğrenin.

💡 Neden Dans dersleri almalıyım?

Özel ders hocası ile Dans dersleri alarak kendinizi daha hızlı geliştirebilirsiniz. 

Öğretmeninizi seçip derslerinizi evde veya uzaktan işleyebilirsiniz! 

Derslerinizi planlamak için güvenle birbirinizle iletişime geçin. 

Milyonlarca mükemmel öğretmen arasından size en uygununu arama motorumuzla bulabilirsiniz.

1 tıkla aramanızı gerçekleştirin.

💻 Dans online dersleri almak mümkün mü?

Dans öğretmenlerinin çoğu 

online dersleri veriyor.

Online Dans dersi verenlerin ilanlarını görmek için arama motorumuzdan "webcam" seçeneğini işaretlemeniz yeterli.

🎓Dans dersi vermek için kaç öğretmen müsait?

228 dans öğretmeni dans dersi vermeye hazır.

Profillerini inceleyip ihtiyacınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

228 ilandan istediğiniz öğretmeni bulun.

✒️ Dans öğretmenlerimize yorumlar nasıl?

With the number of notes 71, students gave teachers an average of 5 out of 5.

Bu görüşler, şehrindeki öğrencilerinin ile platformumuzdaki deneyimlerinden  geliyor ve öğretmenlerin ciddiyetini kanıtlar niteliktedir. Topluluk tarafından onaylandıkları için daha da değerlidirler ve öğrencilerinden olumlu geri bildirimler alan öğretmenlerin kalitesini vurgularlar.

If you have any problems with your lessons, our customer services are at your service to find the fastest solution (every weekday by phone or e-mail).

You can review students' comments for teachers in each field  .

Dans öğrenmek mi istiyorsunuz?

En iyi Dans öğretmenlerimiz sizin için hazır!

Daha fazla öğretmen gör Başlayın

dersiniz için temel bilgiler dersleri

✅ Ortalama fiyat :₺226/saat
✅ Cevap süresi :5saat
✅ Müsait öğretmenler :228
✅ Ders şekli :Yüz yüze veya online

Dans dersinde desteğe ihtiyacınız varsa yardım almanız size çok şey kazandıracaktır

Neden dans etmeyi öğreniyorsunuz?

Dansı öğrenmek, bir ülkeyi ve ondan gelen hikayeyi anlamanın bir yolu olabilir. Bu, bir ülkeye bağlanmanın veya bir mahallenin sakinlerini tanımanın bir yolu olabilir. Ancak dans derslerinin faydaları burada bitmiyor.

 

Dışarıda bir gece kenarda kalmaktan kaçınmak için nasıl dans edileceğini bilmelisiniz. Dans, insanlarla tanışmanın harika bir yoludur ve Superprof'taki özel dans derslerimiz sayesinde siz de profesyonel bir dansçı olabilirsiniz! Deneyimli eğitmenlerimiz sadece birkaç derste size ünlü dans stillerinin temel adımlarını öğretecek ve dışarıda geceleri eğlenmek için size güven verecektir. Birçok farklı dans tarzı vardır: klasik, modern, caz, latin, tap, sokak, hip hop ve daha fazlası. Eğitmenlerimizden bazıları eğitimli Afrika dansı, samba ve balo salonu; Vücudunuzu hareket ettirmenin birçok farklı yolu var! Tüm bu dans stillerinden sizi heyecanlandıran bir tane mutlaka vardır. Superprof web sitemizde, her dans okulunda deneyime sahip dans eğitmenleri bulacaksınız ve dans etmeyi öğrenirken formda kalmak istiyorsanız; Ayrıca dans egzersizi ve fitness eğitimi dersleri de veriyoruz. Unutma: Superprof'ta her türden özel dersi bulabilirsin! Harika Superprof öğretmenlerimizden biriyle bugün iletişime geçin.

 

Düğününüzdeki ilk dansınıza hazırlanmanıza yardımcı olması için neden bir dans öğretmeni tutmuyorsunuz? Düğününüzden önce partnerinizle bazı özel dans derslerine yatırım yapmak, o özel anı daha da büyülü hale getirmeyi garanti edecektir. Superprof'ta ihtiyaçlarınıza uygun bir öğretmen bulabilecek, dans eğitiminizin ve kişiselleştirilmiş dans derslerinin güvenle sahneye çıkmanıza yardımcı olacağından emin olacaksınız. Türkiye'daki birçok eğitmenimiz aracılığıyla inceleyin ve bugün düğün stili dans dersleri konusunda deneyimli bir dans eğitmeniyle iletişime geçin.

 

Bazı insanlar doğal dansçılar gibi görünür, ancak bunu okuyorsanız, belki bu doğru değildir. Birçoğumuz için düğünlere davet edilmek heyecan verici, ama sonra dansın olduğunu hatırlıyoruz. Hemen gideceğimizden şüphe ederiz. Kendi kendinize “dans edemem” veya “çok utanç verici olacak” diye düşünüyorsunuz. Bu dans etme korkusudur. Bu aynı zamanda dansın dahil olacağını bildiğiniz diğer etkinlikler için de geçerlidir.

Oturan kişi olmadığın sürece nasıl dans ettiğinin önemi olmadığını söylediğini biliyoruz. Bu doğrudur, ancak dans pistindeyken hala kendinizi garip hissetmediğiniz veya utanmadığınız anlamına gelmez. Bu şekilde olmak zorunda değil.

Bir dans öğretmeni tutmayı düşündün mü? Dans pistinde garip hissetmek istemediğinizi biliyoruz. Ve korkmuş, gergin veya utanmış hissetmek istemezsin Dans etmeyi öğrenmenin, dans ne olursa olsun, beden ve zihin için birçok faydası vardır. Dans eden çiftler, caz dansı, rock dersleri, rumba, kizomba, tüm danslara ayak uydurmak için fiziksel çaba gerekir.

 

Dans eğitimi sırasında kasları ısıtmak ve germek esastır. Sonra, bir dans dersi sırasında gereken çaba kesinlikle kalp atış hızınızı artırır. Son olarak esneklik, dans öğrenmenin önemli bir parçasıdır. Tüm bu bileşenler dansı gerçek bir spor yapıyor. Dans dersleri almak yaratıcılığı da içerir çünkü dans aynı zamanda bir sanat biçimi, kendini vücut ve müzikle ifade etmenin bir yoludur. Doğaçlama seansları veya koreografinin oluşturulması hayal gücü gerektirir.

 

Dersler ilerledikçe, çırak dansçılar günlük veya profesyonel yaşamda kullanılabilecek yaratıcılık duygusunu geliştirirler. Dans aynı zamanda uzun bir günün veya uzun bir haftalık çalışmanın ardından zihninizi boşaltmanın bir yoludur. Dans adımlarına odaklanmak ve vücudunu serbest bırakmak, dersin başında olduğundan daha rahat olmanı sağlar.

 

Dans öğretmeninizi seçin

Dans derslerine başlamak, kendinizi rahat hissetmek ve hızlı bir şekilde ilerlemek için size karşılık gelen bir öğretmen seçmeyi gerektirir. Bir öğretmen seçmek için birkaç kriter devreye girer. İlk olarak dans öğretmeninin profili öğrencinin beklentilerine uygun olmalıdır. Bir öğretmenin hangi diplomaları veya deneyimi elde ettiğini ve öğretmenlik deneyimlerini sormak mümkündür. Dansçı, öğretmen ve hatta koreograf gibi becerilere sahip olabilirler. Önemli olan tek şey öğrenciye uymasıdır. Bazı öğretmenler diğerlerinden daha tanınmış veya profesyoneldir. Ancak fiyat o zaman daha yüksektir.

 

Bir dans dersi ve öğretmen seçimi, yeteneklerinize ve arzularınıza göre yapılmalıdır. Bir dans dersinin fiyatı, öğrencinin harcayabileceği miktarla aynı olmalıdır. En etkili yol, bir fiyat aralığı belirlemek ve ardından hangi öğretmenlerin bu sınır içinde olduğunu görmektir. Bir dans öğretmeni işe almadan önce, öğrenciler elbette derslerin seviyesine karar vermelidir. Öğrenci sadece eğlenmek için bazı temel dans becerilerini öğrenmek istiyorsa, çok deneyimli bir öğretmen tutmaya gerek yoktur.

 

Öte yandan, amacınız klasik dans alanında kariyer yapmaksa, profesyonel bir dans öğretmeni gitmenin yolu olacaktır. Bir öğrenciyi ilk dersine başlamaya teşvik ettiğinizden emin olmak için, öğrenciye uygun bir yer seçmek en iyisidir. Aksi takdirde, bir sınıfa gitmek için uzun mesafe, öğrencinin derslerine başlamasına veya devam etmesine engel olabilir. İster bir dans stüdyosunda ister bir öğrenci salonunda olsun, rahat ve erişilebilir bir yer bulmak önemlidir.

 

Öğretmen seçmek aynı zamanda bir dans stili seçmek anlamına da gelir. Klasik dans dersleri, zumba dersleri, rock dersleri, salsa dersleri, hip hop dersleri, valsin nasıl dans edileceğini bilen bir öğretmen de otomatik olarak köprü yapmayı bilmez. Birkaç dans pratiği yapmak ve her stilden biraz öğrenmek için çok yönlü bir öğretmen bulmanız gerekecek. Dahası, hangi dans öğretilirse öğretilsin, öğretmen elbette iyi bir öğretmen, yani sabırlı ve öğrencilerine karşı dikkatli olmalıdır.

 

Hangi yaşta dans etmeye başlamalısın?

Yeni bir faaliyete başlama söz konusu olduğunda bu soru çok sık ortaya çıkar. Çoğu insan bir dans okuluna veya dans kursuna gidemeyecek kadar yaşlı olmaktan korkar. Yine de, dansın her yaşta erişilebilir olduğunu bilmelisiniz. Tek fark, egzersizlerin çocuklar için yaşlılar için veya yeni başlayanlar için ileri düzey öğrencilerle aynı olmamasıdır.

 

Dans derslerini seyirciye göre uyarlamak öğretmene kalmıştır. Genç öğrenciler bile dans derslerinden yararlanmaktadır. Amaç, çocuklara vücutlarını nasıl hareket ettireceklerini keşfetmeyi öğretmektir. Öğrenciler hareketin koordinasyonunu ve alan kullanımını keşfederler. Bu gerçekten dans tarzı veya adımları ile ilgili değil, daha çok hareket ve müziğe başlama ile ilgili. Çocuklar altı veya yedi yaşına geldiğinde dans dersleri biraz daha karmaşık hale gelir. Bu yaşta çocuklar esneklik egzersizleri yapmaya (makul sınırlar içinde) ve biraz koreografi öğrenmeye hazırdır. Latin dansları, modern dans, çağdaş dans, müzikal komedi, vals, bale, küçükler için grup dersleri daha sonra bir seçim yapmak için tüm farklı dans tarzlarına aşina olmak mümkündür. Yetişkin olarak dans etmeye başlamak da oldukça mümkün. Esneklik on yaşında kadar önemli olmasa da, egzersiz sizi forma sokabilir ve olabildiğince hızlı bir şekilde sağlıklı bir fiziksel form oluşturmanıza yardımcı olabilir. Viyana valsi, capoeira, tango, hip hop, paso doble, daha büyük yaşlarda her şey hala mümkün. Ve daha büyük öğrenciler için, sınıflar, öğrencilerin fiziksel formuna da iyi uyarlanmıştır. Dans pistinde yıldız olmanın yaş sınırlaması yoktur.

 

Hangi dans dersini seçmelisiniz?

Her dans özeldir ve farklı tarzlarda danslar herkes için yapılmaz. Bazıları çiftlerin dans etmesini tercih ederken, diğerleri daha yalnız dansları tercih eder. Her şey, her bireyin karakterine ve müzikal yakınlıklarına bağlıdır.

 

Bir dans dersi seçmek için bir deneme dersinden yararlanmayı düşünmek oldukça mümkündür. Bir dans stilini denemek, beğenip beğenmediğinizi görmenin en iyi yoludur. Özel dans akşamları ve dans barları, yıllık dans derslerine başlamadan önce bir dans stilini test etmek için de bir fırsattır. Swing dersleri, flamenko dersleri, bachata dersleri, oryantal dans dersleri, dans salonu, balo salonu dans dersleri, dans, hangi dans stilini seçerseniz seçin gelişmenizi sağlayan çok geniş bir evren.

 

Ayrıca yaşam tarzınıza ve programınıza en uygun kurs formülünü seçmeniz gerekecektir. Grup dersleri, özel dersler, yoğun kurslar? Dans atölyesi, tatillerinizde hızlı bir şekilde gelişmenin iyi bir yoludur. Öte yandan yıllık kurslar, zaman ayırarak yavaş yavaş ilerlemenizi sağlar. Herkes kendi ihtiyaçlarına uygun bir stil ve program bulabilir ve dansı öğrenmeye ve eğlenmeye başlayabilir.

 

Dans Etmenin Faydaları

Stresinizi Azaltın

- Dans gerçekten gerginliği azaltır. Stresli olmak için dans etmeyi öğrenmeye fazla odaklanacaksınız. Dans ederken nişanlanmalısın. Endişelerinizi bırakabilir ve seansınız sırasında eğlenebilirsiniz.

 

Kilonuzu Yönetin

- Dans fizikseldir ama aynı zamanda eğlencelidir. Evet, kilo vermek istiyorsanız koşabilir veya spor salonuna gidebilirsiniz. Ancak bazen bu seçenekler korkunç görünür. Farkına bile varmadan kalori yakarsınız çünkü dans etmekten çok keyif alacaksınız.

 

Hafızanızı Netleştirin

- Dans etmenin bunama ve Alzheimer hastalığına yakalanma şansınızı azalttığı kanıtlanmıştır. Beynimiz dans ederken birçok farklı şey düşünmek zorundadır. Bu, beynimizi keskin tutan hipokampusumuzda (hafızadan sorumlu) çalışır.

 

Bir dans öğretmeni tutmak sizi harekete geçirebilir. Düğün gibi sosyal bir ortamda dans etmeyi öğrenmek veya başka bir dans tarzını öğrenmek istiyorsanız, bir öğretmen tutmanın en iyi yolu.

 

Superprof öğretmenleri kendini dans etmenize yardımcı olmaya adamıştır. Zanaatlarını mükemmelleştirmek için 1000 saat harcadılar. Eğitmenlerimiz sizin gibi 100'lerce başka dansçı olmayan kişiyi öğretti. Sizi hareketsiz durmaktan ritme getirmeye götüren en iyi yöntemleri bilirler. Ayrıca neler yaşadığınızı da biliyorlar. Dans pistinde olmanın garipliğini hisseden diğer öğrencilere de öğrettiler.

 

Sırf dans dahil olduğu için olayları kaçırmak istemezsiniz. Düğünlerde de duvar çiçeği olmak istemezsin. Dans pistindeki herkes iyi vakit geçiriyor ve evet, yakında sen olacaksın.

 

Garipliğiniz ve sinirleriniz sizi iyi dans etmekten alıkoyuyor. Bilim adamları aslında bazı insanların neden dans edemediğini araştırdılar. İnsanların sertliğinin ve beceriksizliğinin yetersiz dans yeteneklerine yol açtığını gördüler.

 

Bir öğretmen tutmak, sertliğin üstesinden gelmenin harika bir yoludur. Yukarıda bahsettiğimiz gibi, kendinize güven kazanırsınız. Bu, bir dahaki sefere dans pistine adım attığınızda kendinizden emin olacağınızı garanti eder.

 

Bazı insanlar her ritimde kaldıklarında dans pistinde sürükleniyor veya ritmi uyuyor gibi görünüyor. Dans etmek de her şey gibidir. Bu öğrenilmiş bir beceridir ve ustalaşabileceğiniz bir şeydir.

Kendi kendinize “Yılda sadece 3 kez beceriksizce dans ediyorum, yılda 3 kez garip hissedebiliyorum” diyor olabilirsiniz. Dans sadece sosyal etkinlikler için değildir, dans etmenin daha fazla faydası vardır.

 

Türkiye'de dans dersleri nerede alınır?

Bir dans dersi bulmak için birkaç seçenek var. Konservatuarlar belki de en ünlü dans merkezleridir. Kurslar çok katı ve zorlu. Girmek için bir giriş sınavını geçmek gerekir. Nerede yaşadığınıza bağlı olarak, bölgesel konservatuarlar veya ulusal konservatuarlar bulabilirsiniz.

 

Konservatuar öğrencilerinin çoğu, dansçı olarak profesyonel kariyerlerine adaydır. Biraz daha az zorlu dans dersleri için dans okulları harika bir seçenektir. Akredite dans okulları ve akredite olmayan dans okulları vardır. İstediğiniz derslerin verilip verilmediğini öğrenmek için okula başvurmanız yeterlidir. Kültürel dans merkezleri, müzik ve tiyatronun yanı sıra dans dernekleri de dans öğrenmeye başlamak için iyi yerlerdir.

 

Etkinlikler genellikle organize edilir ve dans etrafında bütün bir topluluk oluşturulur. Özel dans dersleri ayrıca düzenli olarak ve programınıza göre dans pratiği yapmanıza izin verir. İnternette seri ilanlar veya mağazalarda yayınlanan ilanlar aracılığıyla öğretmen bulmak mümkün. Son olarak, lisede dans dersleri almak veya örneğin YouTube dersleri aracılığıyla kendi kendine öğretmek de mümkündür.

 

Dans derslerinin maliyeti nedir?

Kendi başınıza dans etmeyi öğrenmek elbette hiçbir şeye ya da örneğin bir DVD satın alırsanız neredeyse hiçbir şeye mal olmaz. Ancak bir öğretmenle, dans okulunda veya özel derslerle dans dersleri almak, finansal bir yatırım gerektirir. Konservatuar dans dersleri yılda 100 ila 1000 TL arasında değişebilir.

 

Bu fark, ulusal veya bölgesel bir konservatuar arasındaki farkla açıklanmaktadır, ancak aynı zamanda oranların öğrencinin sosyal durumuna göre uyarlanmasıdır. Okul dans dersleri yılda yaklaşık 500 TL'ye mal olurken, bir dernekte yaklaşık 250 TL ödemek zorunda kalacaksınız. Özel dersleri seçerek, saatte yaklaşık 25 TL'ye mal olacak.

 

Öğretilen disiplin (musluk dersleri, esneme dersleri, zumba, bar dersleri, Arjantin tango dersleri, Küba salsa ve Porto Riko salsa dersleri, hip hop dans dersleri, cha-cha, vb.) Gibi farklı kriterler dikkate alınır. Coğrafi konum da fiyat üzerinde çok şey oynuyor. Ancak tüm bütçeler onlar için harika bir dans seçeneği bulabilir!

Ne öğrenmek istersiniz?