Mükemmel
yorum Trustpilot'ta

En iyi kuran okuma özel ders öğretmenleri

Daha fazla öğretmen gör

5 /5

Ortalama 5 değerlendirmeli ve en az 266 yorumlu star öğretmenlerimiz.

96 ₺/saat

En iyi ücretler: İlk dersini ücretsiz veren öğretmen oranımız %99 ve saatlik ortalama ₺96

3 saat

Şimşek gibi hızlı öğretmenlerimiz genellikle 3 saat içinde cevap verir.

Öğrenmek hiç bu kadar
kolay olmadı

2. dersleri derslerinizi planlayın

İhtiyaçlarınızı ve müsait zamanlarınızı belirlemek için Kuran okuma öğretmeninizle iletişim kurun. Derslerinizi planlayın ve mesaj kutunuzdan güvenli bir şekilde ödeyin

3. Sosyal ve insani bilimler alanında yeni deneyimler edinin

İnanılmaz Öğrenci Pass size 1 yıl boyunca öğretmenlere, eğitmenlere, atölyelere sınırsız erişim sağlar. Mükemmel insanlarla yeni hobiler keşfetmek için 1 yıl.

Eski öğrencilerimiz
Kuran okuma öğretmenlerini değerlendiriyor

Bahar

Kuran okuma öğretmeni

Dersine çok hakim ve ilgili öğretmenimiz. Halihazırda 9 yaşındaki kızımız için derslerimize devam ediyoruz ve verimli gidiyor.

İhtidar

Kuran okuma öğretmeni

İhtidar hoca çok güleryüzlü neşeli bi insan çok kısa sürede beklediğimden hızlı ve iyi ilerliyoruz derste öğrendiğim her şey hafızamda yer ediyo unutmuyorum bu benim için çok önemliydi kendisine çok teşekkür ediyorum

Asena meriç, 1 hafta önce

Sevginur

Kuran okuma öğretmeni

Sevginur Hoca için bu kısa notu yazmak istedim çünkü Kuran derslerinizden gerçekten çok memnun kaldım. Özellikle öğretim tarzınızın sade ve anlaşılır olması, derinlemesine konuları ele alırken dikkatli bir şekilde öğrencileri...

Alp, 1 ay önce

Emine gülsüm

Kuran okuma öğretmeni

Keyifli ve sabirla ders veriyor. Çok tatlı ve ilgili bir öğretmen. Herkeze tavsiye ederim!

Gokce nur, 2 ay önce

Emine gülsüm

Kuran okuma öğretmeni

Emine hocamdan,arapça, kuran, ve türkçe dersleri aldım. Daha önce bir çok hocadan almıştım fakat Emine hoca bambaşka dersin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Enerjik, güleryüzlü, ilmine çok hakim, teknolojiyi çok iyi kullanıyor. Ve...

Yunus, 2 ay önce

Hafız gülistan

Kuran okuma öğretmeni

Eşim, yıllardır arayışında olduğum ideal Kuran hocaını buldu ve bu durumdan çok mutlu oldu. Hoca, eksiklerini ve ihtiyaçlarını önceden ön izleme yaparak tespit ederek dersini çok güzel planlıyor. Yaklaşımı ve ilgisi öğrenme...

Mehmet, 2 ay önce

Sıklıkla sorulan sorular:

💰Kuran okuma dersi fiyatı saatlik ortalama ne kadar?

Kuran okuma dersi fiyatı saatlik ortalama 96 TL.

Bu ücret birçok kritere göre değişmektedir: 

  • kuran okuma öğretmeninin deneyimi
  • ders mekanı (online veya evde) ve konumunuz
  • derslerin süresi ve sıklığı

Öğretmenlerin %97'si tüm öğrencilere ilk derslerini ücretsiz veriyor.

Yakınlarınızdaki öğretmenlerin ücretlerini öğrenin.

💡 Neden Kuran okuma dersleri almalıyım?

Özel ders hocası ile Kuran okuma dersleri alarak kendinizi daha hızlı geliştirebilirsiniz. 

Öğretmeninizi seçip derslerinizi evde veya uzaktan işleyebilirsiniz! 

Derslerinizi planlamak için güvenle birbirinizle iletişime geçin. 

Milyonlarca mükemmel öğretmen arasından size en uygununu arama motorumuzla bulabilirsiniz.

1 tıkla aramanızı gerçekleştirin.

💻 Kuran okuma online dersleri almak mümkün mü?

Kuran okuma öğretmenlerinin çoğu 

online dersleri veriyor.

Online Kuran okuma dersi verenlerin ilanlarını görmek için arama motorumuzdan "webcam" seçeneğini işaretlemeniz yeterli.

🎓Kuran okuma dersi vermek için kaç öğretmen müsait?

1241 kuran okuma öğretmeni kuran okuma dersi vermeye hazır.

Profillerini inceleyip ihtiyacınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

1241 ilandan istediğiniz öğretmeni bulun.

✒️ Kuran okuma öğretmenlerimize yorumlar nasıl?

With the number of notes 266, students gave teachers an average of 5 out of 5.

Bu görüşler, şehrindeki öğrencilerinin ile platformumuzdaki deneyimlerinden  geliyor ve öğretmenlerin ciddiyetini kanıtlar niteliktedir. Topluluk tarafından onaylandıkları için daha da değerlidirler ve öğrencilerinden olumlu geri bildirimler alan öğretmenlerin kalitesini vurgularlar.

If you have any problems with your lessons, our customer services are at your service to find the fastest solution (every weekday by phone or e-mail).

You can review students' comments for teachers in each field  .

Kuran okuma öğrenmek mi istiyorsunuz?

En iyi Kuran okuma öğretmenlerimiz sizin için hazır!

Daha fazla öğretmen gör Başlayın

dersiniz için temel bilgiler dersleri

✅ Ortalama fiyat :₺96/saat
✅ Cevap süresi :3saat
✅ Müsait öğretmenler :1241
✅ Ders şekli :Yüz yüze veya online

Kuran okuma dersinde desteğe ihtiyacınız varsa yardım almanız size çok şey kazandıracaktır

Kur’an-ı Kerim İslam dininin kutsal kitabıdır. Kur’an-ı Kerim okumak İslam dinine ilgisi olan ve İslam dinine inanan herkesin gerçekleştirmek isteyebileceği bir faaliyettir. Kur’an-ı Kerim gibi dünyada milyarlarca kişi tarafından okunan ve inanılan bir kitap okunulması olması ve anlamının Öğrenilmesi gereken bir kitaptır. Kur’an-ı Kerim Arapça yazılmış olan bir kitaptır. Bu yüzden Kur’an-ı Kerim’in temel dili Arapçadır diyebiliriz. Kur’an-ı Kerim her ne kadar Türkçe’ye çevrilmiş olsa da Kur’an-ı Kerim’i Arapça okumak isteyen kişi sayısı da oldukça fazladır. Bunun için hem Arapça bilmek hem de Arapça okuyabilmek belki de yardımcı olabilecektir. Yine de Arapça bilmeden veya Arap alfabesini bilmeden de Türk alfabesi ile yazılmış Arapça Kur’an okumak mümkün olabilir. Elbette Kur’an okumak için Arapça öğrenmek de tercih edilebilecek seçenekler arasında yer alır.

 

Bu Kur’an Kerim okumak için hiçbir zaman geç değildir. Her yaşta ve her eğitim seviyesinde Kur’an-ı Kerim okumak mümkündür. Kur’an-ı Kerim okumak sadece bu kitabı okuyup ezberlemek için değil aynı zamanda derinlemesine anlamak için de gerçekleştirilebilir. Kur’an-ı Kerim’i anlamak ve mesajlarını algılayabilmek için Kur’an-ı Kerim’i okurken bazen rehbere ihtiyaç duyabiliriz. Kur’an-ı Kerim’i okurken mealini tamamiyle anlayabilmek için ve Arapça hakimiyetini sağlayabilmek için bir Kur’an-ı Kerim okuma hocası bizlere oldukça yardımcı olabilir. Bu yüzden kendinize veya çocuğunuza Kur’an-ı Kerim özel ders hocası seçeneğini kullanarak Kur’an-ı Kerim okuma dersleri alabilirsiniz. Bu dersler Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenmek isteyenler için bulunmaz yararlar sağlayacaktır.

 

Kur’an-ı Kerim Okuma Özel Dersleri İle Kur’an Bilginizi Geliştirin

Müslümanların kutsal kitabı olan Kur’an-ı Kerim Arapça yazıldığı için pek çok kişi tarafından okunmak istenmekte fakat dilinin Arapça olması ve mealinin zor olması nedeniyle zorlanılmaktadır. Kur’an-ı Kerim okumak ve anlamak aslında uzman bir hocadan yardım alarak oldukça kolay olabilecek bir hedeftir. Kur’an-ı kerim hocaları Kur’an-ı Kerim’i hatmetmiş kişiler olup sizlere aradığınız yardımı sunabilecektir.

 

Kur’an-ı Kerim hocaları hem Arapça biliyor hem de Arapça alfabeyi okuyabiliyor oldukları için Kur’an-ı Kerim’i orijinal dilinde okuyabilirler. Alacağınız Kur’an-ı Kerim dersleri sırasında Arapça öğrenmeniz bile mümkün olabilir. Bu sayede hem temel Arapça bilgisi edinmiş hem de Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenmiş olursunuz. Kur’an-ı Kerim derslerinde Arapça dersleri de alıyor olmanız sizlere Kur’an-ı Kerim’in Arapça okunması anlamında büyük bir avantaj sağlayacaktır. Kur’an-ı Kerim okuma Arapça değil de Türkçe olarak da gerçekleştirilebilir fakat günümüzde çoğu kişi Kur’an-ı Kerim’i Arapça okumayı tercih etmektedir.

 

Kur’an-ı Kerim özel dersleri sayesinde kurslarda bulamayacağınız verimi bulma şansınız bulunuyor. Özel derslerde Kur’an-ı Kerim hocası tüm ilgisini sizlere verir ve sizin öğrenme hızınıza göre ilerlenir. Bildiğiniz üzere Kur’an-ı Kerim kurslarında sizin çocuğunuz dışında farklı kişilerin çocuğu da bulunur ve bu yüzden Kur’an hocaları kurstaki tüm öğrencilerle aynı anda ilgilenmek durumunda kalır. Bu yüzden çocuğunuza daha az zaman ayırabilir ve sonucunda çocuğunuzun takıldığı veya zorlandığı noktalarda daha az ve daha yavaş ilerleme kaydeder. Özellikle Kur’an kursunda Kur’an’ı Kerim’i hangi dilde okuma seçeneğinin olmaması örneğin Arapça bilmeyenler için biraz kafa karıştırıcı olabilir. Özellikle Kur’an kurslarında Arapça kursu da yoksa öğrenciler çok daha yavaş ilerleme kaydeder.

 

Kur’an-ı Kerim özel dersleri alarak Kur’an-ı Kerim’i hangi dilde okuyacağınıza siz karar verirsiniz. Kur’an'ı ister kendi dili Arapça ister Türkçe mealinden okuma şansınız bulunuyor. Özel derslerinizde hocamızla konuşarak hangi dilde okuyacağınıza siz karar verirsiniz. Arapça bilginiz yoksa özel ders hocanızdan önce Kur’an-ı Arapçası öğretmesini sonrasında Kur’an mealine geçmenizi talep edebilirsiniz. Bildiğiniz üzere Kur’an-ı Arapçası günümüzde konuşulan Arapçadan farklı olup kendine has bir Arapçadır. Bu yüzden Kur’an Arapçası öğrenmek için ayrı bir çaba sarf etmek gerekebilir. Özel derslerinizde bu konuyla ilgili yardım alabilir ve hem Kur’an Arapçası hem de Kur’an okuma konusunda ilerleyebilirsiniz.

 

Kur’an Okuma Özel Ders Fiyatları Ne Durumda?

Kur’an okumak için alacağınız özel dersane fiyatları bulunduğunuz şehre ve bunun gibi pek çok farklı kritere göre değişiklik gösterecektir. Kur’an-ı Kerim okuma dersleri özellikle yaz aylarında çocuklar için tercih edilen aktiviteler arasında yer alır. Hem yetişkinler hem de çocuklar Kur’an-ı Kerim dersleri almak istediklerinde özel ders seçeneğinden faydalanmak isterlerse kendilerine uygun fiyat ve hoca seçeneklerini bulabileceklerdir.

 

Kur’an-ı Kerim okumak isteyen kişiler özel ders alarak bunu gerçekleştirebilir demiştik. Genel olarak baktığımızda Kur’an-ı Kerim okuma özel ders fiyatları saatlik ortalama 49 TL. Süper prof da yer alan hocaların sunmuş olduğu bu ortalama ya tamamen basit bir ortalamadan İbaret olup her hocanın kendi fiyatı olduğu için bu fiyatın çok altında da Kur’an-ı Kerim okuma dersleri almak mümkündür.

 

Kur’an-ı Kerim de özel ders fiyatları baz durumlarda sizlere daha uyguna gelebilir. Dersleri ne kadar süreyle almak istediğiniz hocaların indirim yapması konusunda bir kriter olacaktır. Bunun yanında dersleri bireysel olarak mı almak istediğiniz yoksa grup olarak arkadaşlarınızla birlikte veya birkaç veli ile birlikte çocuklarınıza kendinize özel Kur’an kursu almak istediğinize göre de değişiklik gösterebilir. Sonuç olarak baktığımızda uzun süreli alınan Kur’an dersleri ve grup Kur’an dersleri için indirimler söz konusu olabilecektir. Bu yüzden ailece Kur’an dersi almayı da gözden geçirebilirsiniz. Bu sayede ailenizle birlikte güzel bir aktivite sahibi olma şansınız da bulunur. 

 

Kur’an Okumanın Faydaları Nedir?

Kur’an-ı Kerim okumak her şeyden önce büyük bir sevaptır. İslam dininin temeli olan Kur’an-ı Kerim’i okuyan tüm Müslümanlar ve İslam dinine merak eden kişiler Kur’an-ı Kerim’i okuduklarında önemli bir sevap işlemiş olacaklardır. Hepimizin bildiği üzere Kur’an-ı Kerim’de yazan ilk cümle oku şeklindedir. Buradan İslam dininde okumanın önemi ve Kur’an-ı Kerim okumanın önemi çok daha hızlı bir şekilde anlaşılmaktadır. Kur’an-ı Kerim’de ilk yazanın oku olması oldukça güçlü bir işarettir.

 

Hazreti Muhammed’e 610 yılında İnmeye başlanan Kur’an-ı Kerim okuyanlara hem yol gösterecek hem de İslam dinine tanıtacaktır. Cebrail tarafından Hazreti Muhammed’e indirilen Kur’an-ı Kerim İslam tarihini anlamak için de temel kaynaktır. Kaç yaşında olunursa olursun bu gibi temel İslam bilgileri ve Kur’an-ı Kerim’in temel kuralları sadece kendiniz için değil aynı zamanda genel kültür için de önemli bir kazanç olacaktır.

 

Kur’an-ı Kerim okumak kimileri için ufuk açıcı veya sakinleştirici bir etki de olabilir. Kur’an-ı Kerim insanlara yol göstermeye ve onların içini aydınlatmaya yarayan kutsal bir kitap olduğu için Kur’an-ı Kerim okuyanlar kendilerinde bu yönde büyük bir ilerleme görebilirler. Kur’an-ı Kerim okumak İslam dinine çok daha iyi anlama ve İslam dinini temel kaynağından öğrenme şansını verir. İslam dini her ne kadar toplumda inanılıp gereklilikleri yerine getirilse de, Kur’an okumak İslam dininin tamamını ve tüm detaylarını öğrenmek için inanılmaz bir fırsattır. 

Ne öğrenmek istersiniz?