Mükemmel
yorum Trustpilot'ta

En iyi i̇ngilizce özel ders öğretmenleri

Daha fazla öğretmen gör

5 /5

Ortalama 5 değerlendirmeli ve en az 8220 yorumlu star öğretmenlerimiz.

114 ₺/saat

En iyi ücretler: İlk dersini ücretsiz veren öğretmen oranımız %100 ve saatlik ortalama ₺114

3 saat

Şimşek gibi hızlı öğretmenlerimiz genellikle 3 saat içinde cevap verir.

Öğrenmek hiç bu kadar
kolay olmadı

2. dersleri derslerinizi planlayın

İhtiyaçlarınızı ve müsait zamanlarınızı belirlemek için İngilizce öğretmeninizle iletişim kurun. Derslerinizi planlayın ve mesaj kutunuzdan güvenli bir şekilde ödeyin

3. İngilizce alanında yeni deneyimler edinin

İnanılmaz Öğrenci Pass size 1 yıl boyunca öğretmenlere, eğitmenlere, atölyelere sınırsız erişim sağlar. Mükemmel insanlarla yeni hobiler keşfetmek için 1 yıl.

Sıklıkla sorulan sorular:

💰İngilizce dersi fiyatı saatlik ortalama ne kadar?

İngilizce dersi fiyatı saatlik ortalama 114 TL.

Bu ücret birçok kritere göre değişmektedir: 

  • i̇ngilizce öğretmeninin deneyimi
  • ders mekanı (online veya evde) ve konumunuz
  • derslerin süresi ve sıklığı

Öğretmenlerin %97'si tüm öğrencilere ilk derslerini ücretsiz veriyor.

Yakınlarınızdaki öğretmenlerin ücretlerini öğrenin.

💡 Neden İngilizce dersleri almalıyım?

Özel ders hocası ile İngilizce dersleri alarak kendinizi daha hızlı geliştirebilirsiniz. 

Öğretmeninizi seçip derslerinizi evde veya uzaktan işleyebilirsiniz! 

Derslerinizi planlamak için güvenle birbirinizle iletişime geçin. 

Milyonlarca mükemmel öğretmen arasından size en uygununu arama motorumuzla bulabilirsiniz.

1 tıkla aramanızı gerçekleştirin.

💻 İngilizce online dersleri almak mümkün mü?

İngilizce öğretmenlerinin çoğu 

online dersleri veriyor.

Online İngilizce dersi verenlerin ilanlarını görmek için arama motorumuzdan "webcam" seçeneğini işaretlemeniz yeterli.

🎓İngilizce dersi vermek için kaç öğretmen müsait?

49752 i̇ngilizce öğretmeni i̇ngilizce dersi vermeye hazır.

Profillerini inceleyip ihtiyacınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

49752 ilandan istediğiniz öğretmeni bulun.

✒️ İngilizce öğretmenlerimize yorumlar nasıl?

With the number of notes 8220, students gave teachers an average of 5 out of 5.

Bu görüşler, şehrindeki öğrencilerinin ile platformumuzdaki deneyimlerinden  geliyor ve öğretmenlerin ciddiyetini kanıtlar niteliktedir. Topluluk tarafından onaylandıkları için daha da değerlidirler ve öğrencilerinden olumlu geri bildirimler alan öğretmenlerin kalitesini vurgularlar.

If you have any problems with your lessons, our customer services are at your service to find the fastest solution (every weekday by phone or e-mail).

You can review students' comments for teachers in each field  .

İngilizce öğrenmek mi istiyorsunuz?

En iyi İngilizce öğretmenlerimiz sizin için hazır!

Daha fazla öğretmen gör Başlayın

dersiniz için temel bilgiler dersleri

✅ Ortalama fiyat :₺114/saat
✅ Cevap süresi :3saat
✅ Müsait öğretmenler :49752
✅ Ders şekli :Yüz yüze veya online

İngilizce dersinde desteğe ihtiyacınız varsa yardım almanız size çok şey kazandıracaktır

İngilizce konuşulan bir ülkede üniversite okumak, uluslararası bir firmada çalışmak veya İngiliz edebiyatını orijinal dilinden okumak için İngilizceyi güzelce öğrenmelisiniz. Dilin üç yönü vardır: okuma, yazma ve konuşma. Dili iyi bir şekilde öğrenmek için dil kursuna kaydolmayı düşünüyor olabilirsiniz. Peki özel ders almayı hiç düşündünüz mü? Kendi öğrenme ihtiyaçlarınıza ve düzeyinize göre şekillendirilmiş dersleri istediğiniz saat ve günde alabilirsiniz. Okulda haftada birkaç saatlik İngilizce dersinde pek bir şey anlamıyorsanız bu dersler tam size göre! İstediğiniz öğretmeni seçebilir istediğiniz konunun üstünden tekrar tekrar geçebilirsiniz.

Şimdiki Jenerasyon için Dil Öğrenmek Daha Kolay

Gençlerimiz sık sık İngilizce bilmediklerinden, okulda öğrenemediklerinden, okuduklarını anlamadıklarından yakınırlar. Halbuki bugün internetin inanılmaz zenginliğiyle dil öğrenmek isteyenlere sunulan imkanlar eskiye göre çok daha fazla. Dil uzamanları modern çağda çoğalan yazım hatalarına merceklerini çevirdi.

İngilizce kelimeleri medyadan çeşitli şekillerde duyuyor ve görüyoruz fakat yazımlarına ne kadar dikkat ediyoruz? İngiliz İngilizcesi ve Amerikan İngilizcesi arasında ne tür kullanım farkları olduğunun bilincinde miyiz? İngilizceyi zorlaştıran konulardan biri de bu dilde, diğer her dilde olduğu gibi, kişi zamirleri, zarflar, sıfatlar, edatlar, fiiller, etken-edilgen, zaman çekimleri, heceleme, gramer gibi birçok karmaşık konunun bulunmasıdır.

Genç nesilin çoğunluğu online ortamdan, telefon veya tabletlerinden mesajlar yazıyor fakat gramer kurallarına, yazım ve noktalama işaretlerine çoğu zaman uymuyor. Hatta telefon ve bilgisayarlardaki yazım denetimi sayesinde neredeyse artık kimse yazdığı kelimenin yanlış olup olmadığını dahi fark etmiyor. İngilizceyi ilk öğrenmeye başladığında öğrencilerin yazımı itinayla kontrol edilirken belli bir sınıftan sonra artık defter kontrolleri yapılmıyor, yanlış yazılanlar düzeltilmiyor veya doğru yazma sınavları gibi bir şey de yapılmıyor. Ama canınızı sıkmayın. Bire bir İngilizce dersleriyle sizi zorlayan herhangi bir konuda kendinizi geliştirme imkanı bulabilirsiniz.

IELTS veya YDS’ye hazırlanıyor, kariyerinizi ilerletmek için iş İngilizcesi öğrenmek istiyor veya yurtdışında eğitiminizi devam ettirmeyi düşünüyorsanız özel ders ile size yardımcı olacak öğretmenlerin verdiği eğitim klasik sınıf ortamından çok daha faydalı olacaktır. Hatta dilin hangi yönüne odaklanmak istiyorsanız bunu dersin başında belirtmeniz yeterli. İster telaffuz, ister sunum yapma becerileri, makale yazma, akıcı konuşma veya İngilize ödevleri olsun, her halükarda öğretmeniniz ihtiyacınız olduğunda yanı başınızda olacak!

İngilizce Dersleri için En İyi Çözüm

Ortaokul ve lise düzeylerinde öğrenecek bir çok farklı ders bulunduğu için İngilizceye ayırdığınız vakit kısıtlanabilir. Özel İngilizce dersi almak bu alanda kendinizi geliştirmenizi sağlar. Yazma, okuma ve konuşma becerileriniz üzerinde ağırlık vererek çalışabilirsiniz. Okulunuz bittiğinde kariyer yolunuzu seçerken yabancı bir dili iyi bilmenin faydalarını hangi alanda olursanız olun mutlaka göreceksiniz.

Çalıştığınız konumdan yükselmek istiyorsanız yine dil becerilerinizle ön plana çıkabilirsiniz. Bugünlerde iş verenler çalışanları hiç kullanmayacak olsa bile mutlaka İngilizce bilmelerini istiyor. Hatta Cv’lerini bile İngilizce hazırlamalarını istiyorlar. Peki yazma becerilerinizi geliştirmeden yazım veya oktalama hatalarıyla dolu bir CV vermek ne kadar içinize siner?

Özel ders öğretmeniyle yazma ve konuşma becerilerinizi kusursuzlaştırabileceğinizi unutmayın. Öğrenciye göre şekillenmiş özel dersler sayesinde öğrencinin daha öncelerden takıldığı herhangi bir konunun tekrar tekrar üzerinden geçerek o konuyu tam anlamıyla öğrenmelerine yardımcı olur. Bunlara elbette en temelde yatan harfleri okuma, gramer ve noktalama kuralları da dahildir.

İngilizce Özel Derslerle Daha İyi Konuşun

Modern teknolojik gelişmelerle birlikte darbe yiyen bir tek okuma ve yazma becerileri değil. Gençlerin dinleme ve konuşma becerileri de hemen hemen benzer şekilde geriledi. İnsanlar daha çok yazdığı gibi konuşmaya başladı. Netflix’te yeni yayınlanan dizilerde çok farklı aksanlar ve lehçeler yer alıyor. Bu her ne kadar olumlu bir şey gibi de görünse dil öğrenmeye yeni başlayanlar için farklı aksanlara maruz kalmak çok da yararlı olmayabilir.

Peki üniversitede yapacağınız İngilizce sunumlar için konuşma becerilerinizi nasıl geliştirebilirsiniz? Veya uluslararası bir firmada iş görüşmesine gidecekseniz. İş yerinde bir workshopta? Hayalindeki işe girmek için ya da… İngilizceyi iyi konuşmayı gerektiren birçok çeşitli durumla karşılaşabilirsiniz. İş yerinde bir toplantı, konferans veya beyin fırtınası ortamı oluşturmak için konuşma becerilerinizin iyi düzeyde olması gerekiyor. Bu durumda en hızlı ilerlemenin yolu iyi bir özel ders öğretmeninden ders almaktır.

İngilizce Notlarınızı Yükseltmek İçin Özel Ders Alın

Uzun vadeli çözümleri öğrendik. Okuma, yazma ve konuşma herkesin hayatında büyük bir öneme sahip. Peki kısa vadeli olanlar nelerdir? Ya çocuğunuz ilkokulda, ortaokulda, lisede veya üniversitede İngilizce derslerinde zorlanıyorsa? İngilizce özel dersler alarak günlük çalışmalarına destek vermek çocuğunuzun okuldaki başarısını mutlaka artıracaktır. Özellikle ilkokul çağında bu şekilde sıkıntı yaşayan çocuklara karşı bekleyelim zamanla düzelir yaklaşımından çok bir an önce önlememizi alalım ki ilerde daha da kötülemesin yaklaşımı çok daha doğrudur. Çünkü düşük notlar çocuğunuzun hevesini kırar ve ders çalışma hevesi kalmayan çocuğun notları yıllarca düşük olur. Eğer İngilizcesi kötü değilse de özel dersler yoluyla yazma veya okuma becerilerini geliştirerek derslerde öne çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Çocuğunuzun bir anadolu lisesi kazandığını düşünün. Anadolu lisesine gelen öğrencilerin diğer tüm dersleri gibi İngilizceleri de genelde yüksektir. Öğretmenleri de muhtemelen sizin çocuğunuzdan da arkadaşlarıyla aynı performansı bekleyecektir. Lise döneminde bir anda zorlaşan İngilizce derslerinde bolca okuma, yazma, dinleme ve konuşma yapılır ve daha önceden bu ortama hazırlıklı olmayan öğrencilerin notları bir anda hiç olmadığı kadar düşer. Bir özel ders öğretmeni her seviyeden öğrencinin dil becerilerini geliştirmek için yardımcı olabilir.

İngilizcenizi Kullanarak İyi Yerlere Gelin

İlkokul, ortaokul veya üniversitede gramer, yazım, zaman çekimleri, okuma, konuşma veya çeviri becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız, özel ders öğretmeni herhangi bir eksiğinizi kapatmanıza yardımcı olabilir. Özel ders seçenekleri arasında öğrencinin veya öğretmenin evinde bire bir dersler, grup dersleri ya da online dersler vardır. Hangi şekilde ders alırsanız alın sizin eğitim ve öğrenme ihtiyaçlarınıza göre şekillenen bu derslerin yararını mutlaka göreceksiniz.

Eğer kendiniz için değil de çocuğunuz için özel ders düşünüyorsanız 3 yaşından 6 yaşına kadar anaokulu, kreş ve ilkokul deneyimi olan profesyonel öğretmenlerden haftada 2 veya daha fazla saat ders aldırabilirsiniz. Böylece küçük yaşta İngilizceye aşinalığı başlayan çocuk tüm okul hayatı boyunca İngilizce derslerini sevecek, önyargılı yaklaşmayacak ve muhtemelen başarılı olacaktır. Çocuğunuzun ilkokul, ortaokul ve lisedeki İngilizce başarısı üniversitede dil alanına yönelmesini bile sağlayabilir.

Superprof’un özel ders veren İngilizce öğretmenleri ders saatlerini öğrencilerin becerilerine göre nasıl uyarlayacaklarını ve birlikte geçirdikleri saatten en iyi şekilde nasıl yararlanabileceklerini biliyorlar. Her öğrenci birbirinden farklıdır. Biri kelime ezberini kolayca yapabilirken diğerinin o kelimeleri hafızasında tutabilmesi için birkaç derste sık sık kullanılması gerekebilir. Her halükarda, özel derste aldığınız eğitim tam olarak sizin ihtiyacınız olduğu gibi ve sizin becerilerinize uygun olacaktır.

Ne öğrenmek istersiniz?