Mükemmel
yorum Trustpilot'ta

En iyi i̇ngilizce konuşma becerileri özel ders öğretmenleri

Daha fazla öğretmen gör

5 /5

Ortalama 5 değerlendirmeli ve en az 4017 yorumlu star öğretmenlerimiz.

120 ₺/saat

En iyi ücretler: İlk dersini ücretsiz veren öğretmen oranımız %100 ve saatlik ortalama ₺120

3 saat

Şimşek gibi hızlı öğretmenlerimiz genellikle 3 saat içinde cevap verir.

Öğrenmek hiç bu kadar
kolay olmadı

2. dersleri derslerinizi planlayın

İhtiyaçlarınızı ve müsait zamanlarınızı belirlemek için İngilizce konuşma becerileri öğretmeninizle iletişim kurun. Derslerinizi planlayın ve mesaj kutunuzdan güvenli bir şekilde ödeyin

3. İngilizce alanında yeni deneyimler edinin

İnanılmaz Öğrenci Pass size 1 yıl boyunca öğretmenlere, eğitmenlere, atölyelere sınırsız erişim sağlar. Mükemmel insanlarla yeni hobiler keşfetmek için 1 yıl.

Eski öğrencilerimiz
İngilizce konuşma becerileri öğretmenlerini değerlendiriyor

Faika

İngilizce konuşma becerileri öğretmeni

Faika hocayla ders yapmak çok keyifli işinde ne kadar yetkin olduğunu ilk dersten bile anlıyorsunuz. Ödevlendirmeleri, ilgisi ve takibi çok yerinde. Teşekkürler ️

İbrahim

İngilizce konuşma becerileri öğretmeni

Süperprof aracılığı ile İbrahim Hoca ile tanıştım ve İngilizce speaking derslerime başladım. Yüksek enerjisi ile sıkıcı olmayan ambiyansta eğlenceli bir şekilde ders işlemek ve amaçlara ilerlemek harika bir duygu. İbrahim...

Kaptan deniz, 3 gün önce

Asya

İngilizce konuşma becerileri öğretmeni

Asya hocam çok tatlı naif bir kişiliğe sahipsin Ders işlerken yanlış yapabilme yanılgısından ziyade öğrenebilme ve çekinmeden söyleyebilme özgüvenini karşısındakine muazzam bir özveriyle yansıtan pozitif enerjili çok tatlı bir hoca:)

Buse, 4 gün önce

Merve

İngilizce konuşma becerileri öğretmeni

Merve hocamdan bir süredir ders almaktayım. Dersler oldukça verimli ve eğlenceli geçiyor. Konuşma,dinleme,okuma ve yazma üzerine bir çok etkinlik yapıyoruz. Hepsi de benim için oldukça faydalı oldu. Kısa sürede fazlasıyla ilerledik....

Fatma, 5 gün önce

Londoner

İngilizce konuşma becerileri öğretmeni

Öğretmenimden gayet memnunun. Derse olan hakimiyetini karşı tarafa kolayca anlayacağı şekilde aktarıyor. yöntemleri ve kullandığı kaynaklar başarılı. Teşekkürler..

Adem, 6 gün önce

Londoner

İngilizce konuşma becerileri öğretmeni

Profesyonel, bilgili, tecrübeli, sıcak kanlı bir öğretmen. İletişimi kuvvetli, bilgisi, öğrenciyi takibi, yönlendirmesi ve motivasyonu çok iyi.

Halil, 6 gün önce

Sıklıkla sorulan sorular:

💰İngilizce konuşma becerileri dersi fiyatı saatlik ortalama ne kadar?

İngilizce konuşma becerileri dersi fiyatı saatlik ortalama 120 TL.

Bu ücret birçok kritere göre değişmektedir: 

  • i̇ngilizce konuşma becerileri öğretmeninin deneyimi
  • ders mekanı (online veya evde) ve konumunuz
  • derslerin süresi ve sıklığı

Öğretmenlerin %97'si tüm öğrencilere ilk derslerini ücretsiz veriyor.

Yakınlarınızdaki öğretmenlerin ücretlerini öğrenin.

💡 Neden İngilizce konuşma becerileri dersleri almalıyım?

Özel ders hocası ile İngilizce konuşma becerileri dersleri alarak kendinizi daha hızlı geliştirebilirsiniz. 

Öğretmeninizi seçip derslerinizi evde veya uzaktan işleyebilirsiniz! 

Derslerinizi planlamak için güvenle birbirinizle iletişime geçin. 

Milyonlarca mükemmel öğretmen arasından size en uygununu arama motorumuzla bulabilirsiniz.

1 tıkla aramanızı gerçekleştirin.

💻 İngilizce konuşma becerileri online dersleri almak mümkün mü?

İngilizce konuşma becerileri öğretmenlerinin çoğu 

online dersleri veriyor.

Online İngilizce konuşma becerileri dersi verenlerin ilanlarını görmek için arama motorumuzdan "webcam" seçeneğini işaretlemeniz yeterli.

🎓İngilizce konuşma becerileri dersi vermek için kaç öğretmen müsait?

19901 i̇ngilizce konuşma becerileri öğretmeni i̇ngilizce konuşma becerileri dersi vermeye hazır.

Profillerini inceleyip ihtiyacınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

19901 ilandan istediğiniz öğretmeni bulun.

✒️ İngilizce konuşma becerileri öğretmenlerimize yorumlar nasıl?

With the number of notes 4017, students gave teachers an average of 5 out of 5.

Bu görüşler, şehrindeki öğrencilerinin ile platformumuzdaki deneyimlerinden  geliyor ve öğretmenlerin ciddiyetini kanıtlar niteliktedir. Topluluk tarafından onaylandıkları için daha da değerlidirler ve öğrencilerinden olumlu geri bildirimler alan öğretmenlerin kalitesini vurgularlar.

If you have any problems with your lessons, our customer services are at your service to find the fastest solution (every weekday by phone or e-mail).

You can review students' comments for teachers in each field  .

İngilizce konuşma becerileri öğrenmek mi istiyorsunuz?

En iyi İngilizce konuşma becerileri öğretmenlerimiz sizin için hazır!

Daha fazla öğretmen gör Başlayın

dersiniz için temel bilgiler dersleri

✅ Ortalama fiyat :₺120/saat
✅ Cevap süresi :3saat
✅ Müsait öğretmenler :19901
✅ Ders şekli :Yüz yüze veya online

İngilizce konuşma dersleri ihtiyacınız varsa yardım almanız size çok şey kazandıracaktır

Online İngilizce Konuşarak Kendinizi Geliştirin

İngilizce konuşmak günümüzde dünyanın neresinde olursanız olun sizlere fayda sağlayacak bir beceridir. İngilizce konuşmanın faydaları oldukça fazla olup dünyanın neresinde olursanız olun iletişim kurabilmenize yarayan bir beceri olacaktır. İngilizce konuşmak için hem İngilizce gramer bilmeniz hem de İngilizce telaffuzunuzun iyi olması gerekir. Tüm bunları başarabilmek için okuldaki İngilizce dersleri yeterli olmayabilir. Bu yüzden İngilizce konuşma özel ders sizler için iyi bir seçenek olabilir. Kaç yaşında olursanız olun veya amacınız ne olursa olsun İngilizce konuşmak için özel ders alabilirsiniz. İngilizce konuşma dersleri sayesinde sadece bir şekilde İngilizce konuşup daha büyük bir yol alabilirsiniz. İngilizce konuşmanın kendine göre gereklilikleri ve ön koşulları bulunuyor. Aynı zamanda akıcı İngilizce konuşmak için pek çok taktik de kullanılır. Tüm bunları kendinize uygun bir İngilizce öğretmeni ile gerçekleştirebilirsiniz.

İngilizce konuşma dersleri nerede olursanız olun alınabilir. Türkiye’nin dört bir yanındaki İngilizce öğretmenlerinden İngilizce konuşma dersleri alabilirsiniz. İngilizce konuşma derslerini hem ana dili İngilizce olan Amerikalı gibi öğretmenlerden hem de İngilizce’yi sonradan öğrenmiş Türk hocalardan alabilirsiniz. Önemli olan İngilizce konuşmanızı sağlayabilecek bir hoca ile ders alıp yapmanızdır. Hocanız ile aranızda olan iletişim İngilizce konuşma derslerindeki verim açısından oldukça önemlidir. İngilizce ana dili olsun veya olmasın hocanızla iyi bir iletişim kurabiliyorsanız ve sizler iyi takip edebiliyorsa İngilizce konuşma dersleri o zaman çok daha verimli olacaktır. Nerede olursanız olun İngilizce konuşma dersi için kendinize uygun bir hoca bulabilirsiniz. Superprof özel ders platformu sayesinde bu mümkündür.

Bu sebeplerden dolayı sizlere Superprof İngilizce konuşma özel ders seçeneklerini tanıtmak ve sistemin nasıl işlediğini anlatmak ve aynı zamanda İngilizce konuşma derslerinin sizlerin İngilizce konuşma becerilerinize nasıl bir katkı sağlayacağını göstermek istiyoruz.

İngilizce Konuşma Dersleri İle Akıcı Konuşmanın Yararları

İleri seviyede İngilizce konuşa bilmeniz sizlere pek çok kapıyı aralayacaktır. Günümüzde İngilizce dünyadaki hemen hemen tüm ülkelerde geçerli olan bir dildir. İngilizce günümüzde çoğu ülkede yabancı dil olarak öğretilen ikinci dildir. Bu bile İngilizce’nin tüm dünyada ne kadar etkili ve ne kadar önemli olduğunu göstermek açısından oldukça önemlidir. İngilizce konuşmak bu yüzden dünyada hangi ülkeye giderseniz gidin kendinizi ifade edebilmeniz ve iletişim kurmanız anlamına gelir. Bu durum sizlere çok büyük avantajlar sağlar.

Normalde baktığımızda İngilizce ana dil olarak İngiltere, İskoçya, İrlanda, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, Güney Afrika ülkelerinde resmi olarak konuşulan ve ana dil olarak konuşulan dildir. Fakat bunun ötesinde İngiltere’nin eski sömürü imparatorluğunun bulunduğu tüm ülkelerde de İngilizce akıcı bir şekilde ve genellikle ana dil seviyesinde konuşulur. Günümüzde Hindistan gibi dünyanın en kalabalık ikinci ülkesinde İngilizce halk arasında yaygın olarak ana dil seviyesinde konuşulur. Dünyanın diğer ülkelerinde ise tıpkı ülkemizde olduğu gibi İngilizce yabancı dil olarak konuşulmaktadır. Bu yüzden İngilizce sayesinde milyarlarca kişi ile iletişim kurabilirsiniz.

İngilizce konuşma becerileri sizlere hem ekonomik hem de sosyal anlamda pek çok katkı sağlar. Ekonomik açıdan baktığımızda İngilizce konuşabiliyorsanız yurtdışında çalışma şansınız daha da artar. İngilizce iş mülakatları gibi önemli konularda İngilizce’yi akıcı bir şekilde konuşabilmeniz sizlere avantaj sağlar. Akıcı İngilizce konuşma becerileriniz sayesinde mülakatlarda daha fazla başarı elde edebilir ve yurtdışında iş olanağı elde edebilirsiniz. İngilizce konuşmak işverenlerle iletişim kurabilmek ve iş arkadaşlarınızla iletişim kurabilmek için önemli olacaktır. Sadece yurtdışında değil Türkiye’de de uluslararası firmalarda çalışırken İngilizce konuşmanız gerekebilir. Bu yüzden Türkiye’de de büyük şirketlerde çalışırken İngilizce konuşma ihtiyacı duyabilirsiniz.

İngilizce bunun dışında diploması açısından da önemli bir dildir. İngilizce birleşmiş milletler, nato ve aklımıza gelebilecek pek çok diğer uluslararası kuruluşta resmi dil olarak kullanılır. Bu sebeplerden dolayı İngilizce bilmek diplomasi açısından İngilizce konuşma becerilerinin önemli olacağı bir yerdedir. İngilizce konuşabilmek diplomasi anlamında kendinizi daha iyi ifade edebilme becerisini sunar. 

Dünyanın en büyük ekonomisi olan Amerika Birleşik Devletleri gibi bir ülkede iş yapabilme imkanı da sağlar. İngilizce konuşma becerileri sayesinde dünyanın her yerinde iş yapabileceğiniz çeşitli kişilerle iletişime geçebilir ve onlarla sesli bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. İngilizce konuşarak iletişim kurmak yazmaktan çok daha etkili olacaktır. Telaffuzunuz nasıl olursa olsun önemli olan İngilizceyi kullanıp kendinizi ifade edebileceğinizdir. İster Amerikan aksanı ister İngiliz aksanı ile konuşuyor olun, ister Türk aksanı ister başka bir aksan ile konuşuyor olun önemli olan kendinizi ifade edebilmenizdir. Bu şekilde konuşma ile kendinizi ifade edebilmeniz aksanınız fark etmeksizin yeterli olacaktır.

Neden İngilizce Konuşma Özel Ders?

Özel dersler İngilizce telaffuzunuzu geliştirmek için en iyi yöntem olmaktadır. İngilizce konuşma özel ders sayesinde İngilizce konuşma hızınızı arttırabilir ve en verimli ve hangi yoldan olursa konuşabilirsiniz. İngilizce konuşma öğretmeni istediğiniz eğitimi almış olabilir. Dilerseniz derslerinizde ana dili İngilizce olan bir öğretmenden alabilirsiniz. Yine aynı şekilde Amerikalı bir İngilizce öğretmeni ile İngilizce dersleri yapmak sizler için Amerikan aksanını daha iyi anlama ve daha iyi konuşabilme imkanı sunar. Özellikle IELTS veya TOEFL gibi sınavlara giriyorsanız bu sınavlarda İngilizce konuşma becerileriniz çok daha büyük bir önem arz edecektir.

Sınavlarda İngilizce konuşma becerileri için konuşma dersleri almanız sizlere bu sınavlara hazırlık olacaktır. Bu İngilizce konuşma sınavlarında daha iyi bir puan elde edebilmek için İngilizce konuşma hocası ile bol bol alıştırma yapacak ve akıcı bir şekilde konuşmak için gerekli taktikleri sizlere söyleyecektir. İngilizce konuşmak için daha doğrusu doğal bir şekilde İngilizce konuşmak için pek çok taktik uygulayabilirsiniz. Bunları öğrenmek istiyorsanız şehrimizde bulacağınız İngilizce özel ders hocası sizlere yardımcı olacaktır.

İngilizce çalışma dersleri nerede olursanız olun alınabilir. İngilizce konuşma dersleri sayesinde telaffuzunuz gelişecek ve ifade etmek istediğiniz şeyleri en iyi ve mükemmel şekilde ifade edebileceksiniz. Öğrendiğiniz gramer konularını ve telaffuz yöntemlerini akıcı bir şekilde İngilizce iletişim becerilerine aktarabilmek İngilizce konuşma dersleri sayesinde İngilizce konuşma özel ders seçenekleri ile mümkün. İster Türk hocalarla ister İngiliz veya Amerikan veya Avustralyalı veya ana dili İngilizce olan diğer tüm hocalarla özel ders yapabileceksiniz. Böylelikle kendi ihtiyacınız neyse buna göre bir İngilizce özel ders almış olacaksınız. Bunun sonucunda ise İngilizce konuşma konusunda kendinize güveniniz artacaktır. İngilizce özel ders sayesinde İngilizce konuşma konusunda kendinize güveninizin artması aslında daha fazla motivasyon sahibi olmanıza da olanak sağlayacaktır.

Bu yüzden sizler de Superprof ile İngilizce konuşma özel ders aramasında bulunup kendinize uygun İngilizce hocalarını bulabilirsiniz. İngilizce hocanızı belirledikten sonra onlara ders talebi gönderebilir ve istediğiniz zaman konuşma dersleri almaya başlayabilirsiniz.

Ne öğrenmek istersiniz?