Mükemmel
yorum Trustpilot'ta

En iyi termodinamik özel ders öğretmenleri

Daha fazla öğretmen gör

5 /5

Ortalama 5 değerlendirmeli ve en az 92 yorumlu star öğretmenlerimiz.

135 ₺/saat

En iyi ücretler: İlk dersini ücretsiz veren öğretmen oranımız %100 ve saatlik ortalama ₺135

4 saat

Şimşek gibi hızlı öğretmenlerimiz genellikle 4 saat içinde cevap verir.

Öğrenmek hiç bu kadar
kolay olmadı

2. dersleri derslerinizi planlayın

İhtiyaçlarınızı ve müsait zamanlarınızı belirlemek için Termodinamik öğretmeninizle iletişim kurun. Derslerinizi planlayın ve mesaj kutunuzdan güvenli bir şekilde ödeyin

3. Akademik bilimler alanında yeni deneyimler edinin

İnanılmaz Öğrenci Pass size 1 yıl boyunca öğretmenlere, eğitmenlere, atölyelere sınırsız erişim sağlar. Mükemmel insanlarla yeni hobiler keşfetmek için 1 yıl.

Sıklıkla sorulan sorular:

💰Termodinamik dersi fiyatı saatlik ortalama ne kadar?

Termodinamik dersi fiyatı saatlik ortalama 135 TL.

Bu ücret birçok kritere göre değişmektedir: 

  • termodinamik öğretmeninin deneyimi
  • ders mekanı (online veya evde) ve konumunuz
  • derslerin süresi ve sıklığı

Öğretmenlerin %97'si tüm öğrencilere ilk derslerini ücretsiz veriyor.

Yakınlarınızdaki öğretmenlerin ücretlerini öğrenin.

💡 Neden Termodinamik dersleri almalıyım?

Özel ders hocası ile Termodinamik dersleri alarak kendinizi daha hızlı geliştirebilirsiniz. 

Öğretmeninizi seçip derslerinizi evde veya uzaktan işleyebilirsiniz! 

Derslerinizi planlamak için güvenle birbirinizle iletişime geçin. 

Milyonlarca mükemmel öğretmen arasından size en uygununu arama motorumuzla bulabilirsiniz.

1 tıkla aramanızı gerçekleştirin.

💻 Termodinamik online dersleri almak mümkün mü?

Termodinamik öğretmenlerinin çoğu 

online dersleri veriyor.

Online Termodinamik dersi verenlerin ilanlarını görmek için arama motorumuzdan "webcam" seçeneğini işaretlemeniz yeterli.

🎓Termodinamik dersi vermek için kaç öğretmen müsait?

605 termodinamik öğretmeni termodinamik dersi vermeye hazır.

Profillerini inceleyip ihtiyacınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

605 ilandan istediğiniz öğretmeni bulun.

✒️ Termodinamik öğretmenlerimize yorumlar nasıl?

With the number of notes 92, students gave teachers an average of 5 out of 5.

Bu görüşler, şehrindeki öğrencilerinin ile platformumuzdaki deneyimlerinden  geliyor ve öğretmenlerin ciddiyetini kanıtlar niteliktedir. Topluluk tarafından onaylandıkları için daha da değerlidirler ve öğrencilerinden olumlu geri bildirimler alan öğretmenlerin kalitesini vurgularlar.

If you have any problems with your lessons, our customer services are at your service to find the fastest solution (every weekday by phone or e-mail).

You can review students' comments for teachers in each field  .

Termodinamik öğrenmek mi istiyorsunuz?

En iyi Termodinamik öğretmenlerimiz sizin için hazır!

Daha fazla öğretmen gör Başlayın

dersiniz için temel bilgiler dersleri

✅ Ortalama fiyat :₺135/saat
✅ Cevap süresi :4saat
✅ Müsait öğretmenler :605
✅ Ders şekli :Yüz yüze veya online

Termodinamik dersinde desteğe ihtiyacınız varsa yardım almanız size çok şey kazandıracaktır

Termodinamik geçmişten günümüzde mühendislik bilimlerinin temel dersleri arasında yer almaktadır. Özellikle makine mühendisliği, kimya mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği gibi enerji alanında oldukça fazla kullanımının olduğu mühendislik alanlarında termodinamik dersleri oldukça büyük bir yer tutmaktadır. Termodinamik bilgisi sadece basit bir enerji yasası olarak algılanmamalı ve daha geniş çapta termodinamiğin mühendislik bilimlerine katkısı göz önünde bulundurulmalıdır. Termodinamik dersi mühendislik öğrencilerinin alması gereken zorunlu dersler arasında yer alan temel derslerden biridir. Zorunlu ders olması perma dinamiği aslında mühendislik bölümleri için oldukça önemli bir yere koyar. Termodinamik, mühendislik bilimleri için oldukça temel bir konu olduğu için bu dersin zorunlu ders olması aslında gayet normaldir.

 

Termodinamik dersi pek çok farklı konu içinde barındırır. Termodinamik dersi yoğun formüllerden ve hesaplamalardan oluşmaktadır. Öğrenciler sözel bir şekilde termodinamiğin yasalarını ezberlerken aynı zamanda termodinamik formüllerini öğrenip bunları uygulayabilmeleri ve hesaplama yapabilmeleri gerekmektedir. Termodinamik oldukça fazla konu ve yasa içerir ve aynı zamanda bu yasaları birbiriyle bağlantılıdır. Termodinamik de yasalar ve formüller birbiriyle bağlantılı olup o öğrencilerin genel olarak hepsinde belirli bir seviyede olması gerekir.

 

Termodinamik dersinde başarılı olabilmek için öğrencilerin termodinamiğin genel ve temel kavramlarını iyice kavramış olmaları gerekir. Termodinamik derslerinde öğrenciler termodinamik kanunlarını hem tek tek hem de birbiriyle bağlantılı olarak incelenmektedir. Termodinamik dersi alan öğrenciler bu yüzden formüller ve yasalar konusunda oldukça rahat ve yetkin olmakla yükümlüdür. Bunları söylemekle birlikte, termodinamik dersleri oldukça ağır dersler arasında yer alır. Bu yüzden öğrenciler termodinamik derslerinde çoğu zaman zorlanabilir. Bu gibi durumlarda öğrencilerin zorlukları aşıp termodinamik konularında iyi bir seviyeye gele bilmeleri için başvurabilecekleri yöntemler bulunur. Öğrenciler termodinamik özel ders alarak termodinamik derslerindeki başarılarını artırabilirler.

 

Termodinamik Yasaları Nelerdir?

Termodinamik yasaları bu dersin en ünlü unsurları arasında yer alır. Termodinamik dersi formüller ve yasalar üzerine kurulu bir derstir. Termodinamik yasalar termodinamik nasıl işler diye sorduğumuzda cevap veren formüllere sahip termodinamiğin işleyişini temsil eden yasalardır. Termodinamik yasaları sayesinde termodinamiğin temel işleyişi ve termodinamiğin temel yapısı hakkında çok iyi bir fikir sahibi olunabilir. 

 

Termodinamik yasaları dört adettir. Termodinamik yasaları sıfırdan başlayıp üçe kadar devam eder ve bu şekilde üç adet yasayı oluşturur. Her bir yasa birbiriyle bağlantılı olup öğrencilerin iyice bilmesi ve aralarında bağlantı kurması gereklidir.

 

Termodinamik dersleri sadece sana değil aynı zamanda çok farklı ders konularını da içeriyor. Termodinamik dersi içinde öğrenciler çok farklı konuyu görürler ve termodinamiğin tüm detaylarını ve temellerini sağlam bir şekilde öğrenmiş olurlar. Termodinamik nasıl işler ve tanı dinlemeyi konuları nelerdir gibi sorular aklınıza gelebilir.

 

Termodinamik konuları nelerdir diye soranlar için aşağıda termodinamik ders konularını içeren kısa bir liste hazırladık: 

 

Bu termodinamik konuları, Öğrencilerin üniversitede termodinamik dersleri alırken hangi üniversitede okuyor olursa olsunlar alacakları konulardır. Her ne kadar üniversiteden üniversiteye kullanılan kaynaklar ve alınan notları veya önem verilen noktaları zaman zaman değişiklik gösterse de, termodinamiğin temel prensipleri ve yasaları hep aynı olduğu için öğrenciler en azından termodinamiğin temelleri ve yasaları hakkında geniş bir bilgi edinir. 

 

Termodinamik yasaları öğrenildikten sonra bunları okulda sınavda kanıtlamak gerekmektedir. Termodinamik bilgilerle üniversitede öğrenciler hangi bölümde olurlarsa olsunlar sınavlarla kanıtlamak durumundadır. Bu durum, pek çok öğrencinin kendini gelmesine veya başarısız olacağını düşünmesi ile veya başarısız olmasıyla sonuçlanır. Öğrencilerin termodinamik derslerinde yaşayacakları zorlukları için tercih edebilecekleri farklı farklı yöntemler bulunur. Öğrencilerin termodinamik yasaları ve termodinamik eğitimi için gidebilecekleri en akılcı çağırıyor termodinamik özel ders seçeneği olacaktır.

 

Termodinamik Özel Ders İle Sınav Hazırlığı Nasıl Bir Farka Sahip?

Termodinamik dersine gerçekten de pek çok üniversite öğrencisi tarafından anlaşılması güç olan ve çok fazla çalışmak isteyen fakat buna rağmen anlaşılması güç olan bir derstir. Termodinamik, mühendisliğin hemen hemen her alanında aktif bir şekilde kullanılması sebebiyle tüm mühendislik öğrencileri için özellikle makine mühendisliği, fizik mühendisliği, kimya mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği gibi termodinamiğin sıklıkla kullanıldığı mühendislik bölümlerinde termodinamik derslere büyük bir öneme sahiptir.

 

Termodinamik özel ders ile öğrenciler okulda anlayamadıkları termodinamik konularını çok rahat bir şekilde anlayabilirler. Termodinamik dersleri okullarda kalabalık bir sınıfta diğer öğrencilerle birlikte ve kendinizin seçmediği bir hoca tarafından verilir. Öğrenciler termodinamik derslerini okulda alırken yoğun bir eğitim programı ile karşı karşıya kalırlar ve kimi zaman üniversitede almış oldukları ders saatleri bu karmaşık termodinamik konularını anlamaları için yeterli olmayabilir. Bu durumda öğrenciler çeşitli alternatif yöntemlere yönelebilmektedir.

 

Öğrenciler termodinamik özel ders aldıklarında okulda anlayamadıkları konuları çok rahat bir şekilde anlama şansına sahip olurlar. Termodinamik özel derslerde öğrenciler sınıfta anlayamadıkları konuları özel ders sırasında hocaların sadece ilk kendileriyle ilgilenme sebebiyle daha rahat bir şekilde anlayabilirler. Termodinamik dersi veren hocalar Hema Termik özel ders sırasında sadece tek bir öğrenci ile ilgileneceğimden hocaların tüm bilgileri sizin üzerinizde olacaktır. Bu şekilde hocalar sizlerin takibinizi çok daha yakından gerçekleştirebileceklerdir. Özel derslerde derse olan tek kişi siz olacağınız için kafanıza takılan soruları çok rahat bir şekilde sorma imkanına sahip olacaksınız. Karmaşık konuları özel dersler ile sizler için aydınlanmayı bekleyen kolay bir ders haline gelmektedir.

 

Termodinamik özel ders alırken bir diğer avantaj ise, derslerinizi istediğiniz gün ve saatte işleyebiliyor olmanızdır. Özel ders alırken hangi alanda ders alıyor olursanız olun farketmez, derslerinizin gün ve saatiniz Superprof’ta hocalarımız ile beraber kararlaştırıp alabilirsiniz. Termodinamik özel ders hocaları sizlere nerede olursanız olalım belirleyeceğiniz gün ve saatlerde termodinamik özel ders verme olanağına sahip olabilecek. Böylelikle öğrenciler yolda vakit kaybetmeden termodinamik dersleri alma şansını bulmuş olur.

 

Termodinamik özel ders alırken bir diğer atacağız ise okulda sınıfın önünde hocamıza soramadığım soruları özel derste sorabiliyor olmalıdır. Öğrenciler okulda kimi zaman utangaçlık veya çekingenlik yaşayabilirler. Özellikle sordukları soruların saçma veya çok kolay olduğunu düşünürlerse öğrenciler çok daha geride kalma riskiyle karşı karşıya olurlar. Bu durumda Öğrencilerin rahat rahat. Bilecekleri bir özel ders hocası ihtiyaçları bulunur. Öğrenciler termodinamik özel ders sırasında akıllarına gelen veya tam olarak anlamadıkları konuları sorarak, tüm konu eksiklerini kapatırlar böylelikle termodinamik deneme sınavlarında tam puan alma hayallerine erişebilirler.

 

Termodinamik özellikleri aynı zamanda sizlere sınavlara daha çok iyi bir şekilde hazırlamaktadır. Termodinamik sınavları hangi bölümde olursa olsun genellikle bize ve final sınavları olmak üzere ikiye çevir sınavdan oluşuyor. Vize sınavları final sınavlarına göre Çok daha az katlı sahiplerdir. Final sınavları her ne kadar Termodinamik dersinin geçilmesi için gerekli ve daha büyük katkı sağlasa da, vize puanı da kimi okullarda Minimum bir puan almayı gerektirir.

 

Öğrenciler vize ve finallere hazırlanırken sınav konularında onlara yardımcı olabilecek ve özel ders ihtiyacı duyabilirler. Termodinamik ödevler sayesinde öğrenciler sınavlardan önce termodinamik konularını tamamen öğrenip ve eksiklerini kapatıp sonrasında eksikleri olduğunu düşünüyorlarsa veya tam olarak hazır hissetmiyorlarsa termodinamik özel ders hocaları ile paylaşabilir ve buna bir çözüm bulabilirler.

Ne öğrenmek istersiniz?