Mükemmel
yorum Trustpilot'ta

En iyi i̇statistik özel ders öğretmenleri

Daha fazla öğretmen gör

5 /5

Ortalama 5 değerlendirmeli ve en az 355 yorumlu star öğretmenlerimiz.

128 ₺/saat

En iyi ücretler: İlk dersini ücretsiz veren öğretmen oranımız %99 ve saatlik ortalama ₺128

3 saat

Şimşek gibi hızlı öğretmenlerimiz genellikle 3 saat içinde cevap verir.

Öğrenmek hiç bu kadar
kolay olmadı

2. dersleri derslerinizi planlayın

İhtiyaçlarınızı ve müsait zamanlarınızı belirlemek için İstatistik öğretmeninizle iletişim kurun. Derslerinizi planlayın ve mesaj kutunuzdan güvenli bir şekilde ödeyin

3. Akademik bilimler alanında yeni deneyimler edinin

İnanılmaz Öğrenci Pass size 1 yıl boyunca öğretmenlere, eğitmenlere, atölyelere sınırsız erişim sağlar. Mükemmel insanlarla yeni hobiler keşfetmek için 1 yıl.

Sıklıkla sorulan sorular:

💰İstatistik dersi fiyatı saatlik ortalama ne kadar?

İstatistik dersi fiyatı saatlik ortalama 128 TL.

Bu ücret birçok kritere göre değişmektedir: 

  • i̇statistik öğretmeninin deneyimi
  • ders mekanı (online veya evde) ve konumunuz
  • derslerin süresi ve sıklığı

Öğretmenlerin %97'si tüm öğrencilere ilk derslerini ücretsiz veriyor.

Yakınlarınızdaki öğretmenlerin ücretlerini öğrenin.

💡 Neden İstatistik dersleri almalıyım?

Özel ders hocası ile İstatistik dersleri alarak kendinizi daha hızlı geliştirebilirsiniz. 

Öğretmeninizi seçip derslerinizi evde veya uzaktan işleyebilirsiniz! 

Derslerinizi planlamak için güvenle birbirinizle iletişime geçin. 

Milyonlarca mükemmel öğretmen arasından size en uygununu arama motorumuzla bulabilirsiniz.

1 tıkla aramanızı gerçekleştirin.

💻 İstatistik online dersleri almak mümkün mü?

İstatistik öğretmenlerinin çoğu 

online dersleri veriyor.

Online İstatistik dersi verenlerin ilanlarını görmek için arama motorumuzdan "webcam" seçeneğini işaretlemeniz yeterli.

🎓İstatistik dersi vermek için kaç öğretmen müsait?

2542 i̇statistik öğretmeni i̇statistik dersi vermeye hazır.

Profillerini inceleyip ihtiyacınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

2542 ilandan istediğiniz öğretmeni bulun.

✒️ İstatistik öğretmenlerimize yorumlar nasıl?

With the number of notes 355, students gave teachers an average of 5 out of 5.

Bu görüşler, şehrindeki öğrencilerinin ile platformumuzdaki deneyimlerinden  geliyor ve öğretmenlerin ciddiyetini kanıtlar niteliktedir. Topluluk tarafından onaylandıkları için daha da değerlidirler ve öğrencilerinden olumlu geri bildirimler alan öğretmenlerin kalitesini vurgularlar.

If you have any problems with your lessons, our customer services are at your service to find the fastest solution (every weekday by phone or e-mail).

You can review students' comments for teachers in each field  .

İstatistik öğrenmek mi istiyorsunuz?

En iyi İstatistik öğretmenlerimiz sizin için hazır!

Daha fazla öğretmen gör Başlayın

dersiniz için temel bilgiler dersleri

✅ Ortalama fiyat :₺128/saat
✅ Cevap süresi :3saat
✅ Müsait öğretmenler :2542
✅ Ders şekli :Yüz yüze veya online

İstatistik dersinde desteğe ihtiyacınız varsa istatistik kursu size çok şey kazandıracaktır

İstatistik Özel Dersleri İle Siz de Başarı Sağlayın

İstatistik bölümünün yanında istatistik dersleri de pek çok bölümde zorunlu ders olarak okutulmaktadır. İstatistik dersi yoğun matematik içeren bir ders olmasının yanında, çoğu bölümdeki öğrenci için kafa karıştırıcı bir derstir de. İstatistik bölümü öğrencileri ve diğer bölümlerden istatistik dersi alan öğrenciler için istatistik dersi zor olabilir. İstatistik dersleri, yoğun matematik bilgisi gerektirdiği için bazı öğrenciler bu derslerden korkabilir. Bunun yanında buna benzer bazı diğer sebepler de istatistik derslerinin bazı öğrencilerce anlaşılmasının güç olmasına yol açmaktadır. İstatistik dersini zor veya anlaşılması güç yapan yanlarının yanında bu derste başarılı olabilmek için yapabileceğiniz bazı şeyler de vardır. Bunların en başında belki de özel ders almak gelecektir.

 

İstatistik dersleri üniversitelerde istatistik üzerinde uzmanlaşmış hocalar tarafından verilir. İstatistik derslerinin işleniş şekli hocadan hocaya ve bölümden bölüme farklılık gösterebilir. Bu yüzden İstatistikte başarılı olabilmek için belki de ilk önemli koşullardan biri derslerde verim alabilmek olacaktır. Üniversitede hocalarımızı kendimiz seçemediğimiz için bir anlamda dersimize giren hocaların ritmine ayak uydurmak durumunda kalırız. Özellikle ders sırasında hocalar dersleri biraz hızlı işliyorsa ve bizim konuları anlama hızımız hocanın dersleri anlatma hızı ile paralel değilse bu durumda konu eksikleri oluşabilir. Derslerde oluşacak konu eksikleri pek iyi sonuçlar doğurmayacaktır. İstatistik dersinde her konu birbirini takip ettiği için ve her konu birbiri ile muhakkak bağlantılı olduğu için hiçbir konuyu kaçırmak istemezsiniz. Kaçırılan bir konu zincirleme etki yaratma potansiyeline sahiptir.

 

Böyle olumsuz etkilerden korunmak için öğrenciler üniversitede özel ders almayı tercih edebilir. İstatistik özel dersleri ile öğrenciler okulda yaşadıkları zorlukların üstesinden gelebilirler. Okulda hocanız dersleri çok hızlı anlatıyor ve siz de anlayamıyorsanız, bu durumda sizin anlama hızınıza göre istatistik dersleri anlatacak bir özel ders hocası bulup ders yapmak tahmin edemeyeceğiniz kadar olumlu etki yaratacaktır. Özel ders alırken hocanızı seçme imkanınız olduğu için bizim anlama hızımıza göre ders anlatacak bir hoca seçerek kendimize bir iyilik yapabiliriz.

 

Bunun yanında istatistik özel ders hocası bizlere ders sırasında oldukça büyük bir konfor sunacaktır. Nasıl mı? Kendi seçtiğimiz ve yanında rahat hissettiğimiz bir istatistik özel ders hocası ile ders işlerken kolaylıkla ve hiç çekinmeden soru sorabilme rahatlığına sahip oluruz. Her ne kadar çoğumuz fark etmese de, bazen okulda tüm sınıfın önünde sormaya çekindiğimiz soruların cevaplarını alamadığımız için zamanla konu eksiklerimiz birikerek bizleri zor duruma sokmaktadır. İşte özel dersler sırasında tam olarak bunu engellemek mümkündür.

 

Özel ders sırasında anında soracağımız sorulara anında doğru cevapları almak mümkün olacaktır. Anında alacağımız cevaplar ile öğrendiğimiz konular aklımıza çok daha iyi yerleşecektir. Bunun yanında hocamıza soru sorduğumuzda, hoca da sorduğumuz sorulara göre neyi bilip neyi bilmediğimizi, en çok nerelerde takıldığımızı analiz ederek bize özgü bir program oluşturabilecektir. Bu şekilde çok daha kişiselleştirilmiş bir özel ders programı hazırlanarak eksiklerimizi kapatma konusunda nokta atışı yapılabilecektir.

 

İstatistik derslerini geçmek için okulda vize ve finallere girmek ve bu sınavlardan en az geçer notu almak gerekir. Bu şartları yerine getirmememiz halinde bütünlere kalma, yaz okulunda ders alma, alttan ders alma ve hatta okulu uzatma veya mezun olamama gibi tehlikeler bizi beklemektedir. İstatistik sınavlarına hazırlanırken sahip olduğumuz konu eksikleri çok daha açık hale gelecektir. Özellikle sınav tarihi yaklaştıkça daha da gerilme ihtimalimiz artmaktadır. İstatistik dersi sınavları tek bir konuyu çalışarak başa çıkabileceğimiz sınavlar değildir çünkü dediğimiz gibi İstatistikte tüm konular birbiri ile bağlantılıdır.

 

İstatistik finalleri veya vizeleri gibi sınavlarda başarımızı arttırmanın en mantıklı yolu özel ders almak olacaktır. Özel ders, öğrencilere bir can simidi gibi yardım edebilir. Düşünün ki istatistik finaline bir hafta kalmış ve siz hala notlarınıza baksanız da hiçbir şey anlamıyorsunuz. Baktığımızda tam bir dram. Tam o anda istatistikten özel ders almaya karar veriyorsunuz ve size 1 haftada tüm konuları iyice öğretme olanağı sunan bir istatistik hocası buluyorsunuz. Bundan daha iyi ne olabilirdi ki!

 

İstatistik özel ders hocası sizin ders notlarınızı da inceleyerek size özel bir ders hazırlayıp final sınavlarında da karşınıza çıkacak tipte sorularla sizi gerçek sınava hazırlayabilir. Bu deneme sınavları ile aynı zamanda eksikleriniz de hızlıca kapanır!

 

Özel ders almanın bir diğer kolaylığı ise ders saatlerini istediğiniz gibi planlayabilmenizdir. Bu şekilde ne okulunuzu ne de varsa başka bir işinizi aksatmanıza gerek kalmadan derslerinizi alırsınız. Bu yöntem ile boş zamanlarınızı da dolu dolu geçirmiş ve kendinize bir şeyler katmış olursunuz.

 

İstatistik özel dersleri size tüm bu faydaları ve hatta daha da fazlasını sağlarken sizin de istatistik dersi almak istemeniz normal. Kendinize istatistik dersleri nereden alabilirim diye soruyorsanız sizi binlerce istatistik hocasının olduğu Superprof’a davet ediyoruz!

 

İstatistik Dersi Alan Öğrenciler Hangi Bölümlerde?

İstatistik dersleri sadece istatistik bölümlerinde okutulan dersler değildir. İstatistik, bilimsel verilerin işlendiği ve analizin yapıldığı tüm bölümlerde yer alır. İstatistik çoğu bölümde günümüzde zorunlu ders olarak okutulmaktadır.

 

İstatistik bölümünde alınan dersler bir yana diğer bölüm öğrencileri de istatistik 1 ve istatistik 2 dersleri alabilir. İstatistik derslerinin genel olarak zorunlu olduğu bölümler arasında genelikle fen edebiyat fakültesi, mühendislik fakültesi ve iktisadi ve idari bilimler fakültesi öğrencileri bulunur.

 

Mühendislik fakültesinde inşaat mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği, makina mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, fizik mühendisliği, kimya mühendisliği, otomotiv mühendisliği gibi bölümlerde istatistik dersleri genel olarak zorunlu ders olarak okutulur.

 

Bunun yanında fen edebiyat fakültesinde de fizik bölümü, biyoloji bölümü, kimya bölümü, matematik bölümü, psikoloji bölümü, sosyoloji bölümü, felsefe bölümü, istatistik derslerinin zorunlu olarak tutulduğu bölümler arasındadır.

 

İstatistik dersleri iktisadi ve idari bilimler fakültesinde ise iktisat bölümü, finans bölümü, aktüerya bilimleri bölümü, işletme bölümü, bankacılık bölümü, ekonometri bölümü gibi bölümlerde zorunlu ders olarak okutulur.

 

İstatistik derslerini farklı bölümlerde alan farklı bölümlerin öğrencileri için ders içerikle biraz farklılık gösterebilir. İstatistik dersleri her bölüm için o bölümün ihtiyaçlarına göre şekillendirilerek anlatılabilir. Bu yüzden her bölümün öğrencisi istatistik derslerini en iyi o bölümde okumuş kişilerden anlayacaktır.

 

Örneğin psikoloji bölümünde görülen istatistik dersleri ile elektrik elektronik bölümünde görülen istatistik derslerinin içeriği ve uygulaması tamamen aynı olmayacaktır. Aradaki küçük farklılar öğrencilerin istatistik bilgilerinin bölümüne göre uyarlanmış olmalarını sağlayacaktır.

 

İstatistik derslerini çok farklı bölümlerden mezun binlerce özel ders hocası Superprof’ta sizlere vermek için hazır. Superprof, sahip olduğu geniş istatistik hocası kitlesi ile online ders almak isteyenlerin hizmetinde.

 

İstatistik Özel Ders Superprof’la Elinizde

Superprof, tüm Türkiye’de farklı alanlardan yüz binlerce ders verenin kayıtlı olduğu lider özel ders sitesidir. Siteye kayıtlı özel ders hocaları arasında istatistik hocaları da yer almaktadır. Superprof’ta binlerce istatistik hocası Türkiye’nin neresinde olursanız olun size özel ders vermek için hazır durumdadır.

 

İstatistik dersi almak için yapmanız gereken oldukça kolaydır. Superprof anasayfasına giderek arama yapmanız yeterli olacaktır. Tek bir arama ile tüm Türkiyedeki istatistik hocalarını tek bir sayfada  görmek mümkündür. İnanılmaz değil mi? Böylece Türkiye’de hangi şehirde olursanız olun, istatistik dersi alma şansınız olacaktır! Tıpkı Google gibi Superprof’ta da arama kısmına “istatistik” yazmanız aramanızı yapmanız için yeterli olacaktır. İki saniye içinde arama sonuçları karşınızda!

 

Arama sonuçlarını görüntüledikten sonra kriterlerinize uygun bir hoca seçebilirsiniz. İstatistik hocası ararken çeşitli kriterlere sahipseniz aramanızı da bu kriterlere  göre şekillendirebilirsiniz. İstatistik hocası seçenekleri Superprof’ta binlerce olduğu için, buna paralel olarak çok farklı deneyim, eğitim, fiyat ve benzeri seçenekleri sahip hoca sayısı da çok fazla olacaktır. Bunun için arama sonuçlarınızı filtreleyip kendi tercihlerinize göre şekillendirmek size binlerce ilan arasında arama yaparken zaman kazandıracaktır.

 

Arama sonuçlarını belki de öğrencilerin en çok sorduğu fiyat kriterine göre filtrelemek mümkün. Öğrenciler üniversitede istatistik özel dersi alırken bütçelerine oranladığımızda bunun oldukça masraflı olabileceğini düşünebilir. İşte bu yüzden Superprof’ta herkesin özel ders alabilmesi için çok fazla farklı fiyat seçeneğinin olmasını hedef edindik. Superprof’ta her hoca kendi saatlik ders ücretini kendi belirlemektedir.

 

Superprof’ta istatistik ders fiyatı saatlik ortalama 67 TL. İstatistik gibi oldukça üst düzey bir ders için oldukça bütçe dostu bir ücret! Elbette binlerce hoca arasından bu ücretin altında ders veren binlerce seçenek bulunmaktadır. Fiyat filtresine ders saati başına verebileceğiniz en fazla ücreti girerek aramanızı bütçenize göre filtreleyebilirsiniz.

 

İstatistik dersi veren hocalar çok çeşitli fiyat seçenekleri sunarlar. Hocaların fiyat farklılıklarında çeşitli etmenler söz konusudur. Hocalar fiyatlarını belirlerken sahip oldukları nitelikleri göz önünde tutarak belirlerler.

 

Öncelikle bakılan niteliklerden biri okunana okul ve bölüm olacaktır. İstatistik dersleri daha önce bahsettiğimiz gibi pek çok bölüm bünyesinde zorunlu ders olarak verilir. Bunun yanında bir de istatistik bölümünde verilen dersler bulunur. Bu tip bölümsel farklılıklar derslerin saatlik ücretinin belirlenmesinde rol oynayabilir. Aynı zamanda hocanın mezun olduğu okulda önemli bir etmendir. Hoca, yüksek puanla öğrenci alan ve derslerin ağır olduğu bir üniversiteye gitmişse bu durumda fiyatlarında da buna göre bir değişiklik olabilir.

 

Bir başka fiyat belirleyen unsur ise istatistik 1 mi yoksa mı 2 mi alınmak istendiğidir. İstatistik 1 dersleri istatistik 2 dersine göre daha kolay olabilir.

 

Bir diğer fiyat belirleyen kriter ise hocanın istatistik dersi verme konusunda sahip olduğu deneyimdir. İstatistik dersini uzun yıllar boyunca vermiş ve öğrencilerinin derslerinde bu sayede iyi bir başarı gösterdiği hocalar, daha yüksek fiyatlara ders verebilirler.

 

Bunun yanında hocalar zaman zaman indirim yapabilmektedirler. Hocaların yapacakları indirimler genellikle derslerin alınma süresine göre değişiklik göstermektedir. Örneğin on saatlik bir ders alımı yapacak öğrencilere hocalar toplu ders indiriminde bulunabilir.

 

Bunun yanında sizler de dersleri daha uygun fiyatla alabilmek için çeşitli yöntemlere başvurabilirsiniz. Bunlardan biri dersleri grup dersi olarak almaktır. İstatistik derslerinde sizin gibi benzer konularda zorlanan sınıf arkadaşlarınız varsa beraber karar verip bir hocadan ders alabilirsiniz. Böylelikle derslerin ücreti daha ucuza gelebilir.

 

Bunları söylemekle birlikte sizlere bildirmek isteriz ki, Superprof’ta hocaların %97’si ilk derslerini ücretsiz vermektedir. Bazı öğrencilere inanması zor gelse de oldukça doğru ve mükemmel bir haber! Hocalar ilk derslerini ücretsiz vererek öğrencilere aslında bir anlamda deneme dersi sunuyor olurlar. Deneme dersine katılan öğrenci, hocalar ve dersleri hakkında kafalarına takılan soruları sorup ücretli dersler almaya başlamadan önce çok daha emin olabilirler. Bu deneme derslerinde aynı zamanda hocaların dersleri ne şekilde işleyip konuları nasıl anlattıklarını görebilir, hocalarıyla aralarındaki iletişimi daha iyi inceleyebilir, karşılıklı güven oluşturabilirler. Bunun yanında öğrenciler özel dersleri sırasında ve sonunda hedeflerini hocaları ile paylaşarak bu hedeflere yönelik bir çalışma talep edebilirler. Özel ders hocası da hem öğrencinin hedeflerini, hem seviyesini hem de eksik yönlerini göz önünde bulundurarak öğrenciye bir yol haritası sunarlar.

 

Superprof’ta hocalar ilan yayınlarlar ve bu ilanlarda aslında kendileri ve verdikleri ders hakkında inanılmaz sayısal bilgi bulunur. Superprof’ta ilan yayınlayan hocalar, deneme dersleri almadan önce de kendilerini iyice tanımanızı hedeflerler. Hocalar ilanlarında sayısız bilgiyi paylaşarak sizlerin kendinizden emin bir şekilde ders talebi gönderebilmenizi amaçlarlar.

 

Hocaların ilanlarında yüzlerinin net bir şekilde göründüğü fotoğrafları, saatlik ders fiyatları, indirimleri, ders işleme yöntemleri, eğitim ve deneyimleri, dersleri nerede verebilecekleri (evinize gelerek evinizde, kendi evinde, dışarıda bir mekanda veya hatta online), dersleri nasıl verebilecekleri (bireysel veya grup) gibi bilgiler yer alır.

 

Hatta bunların da ötesinde hocaların ilanların eski öğrencilerinden, arkadaşlarından veya çevresindeki diğer kişilerden aldıkları referans da bulunur. Bu referans ile hocalar sizlere kendilerini daha iyi tanıtmayı amaçlarlar.

 

Yine aynı şekilde Superprof üzerinden bu hocalardan ders alan öğrenciler de hocalara yorum bırakır ve ilanlarında bu yorumları görüntüleyebilirsiniz. Böylelikle derslerde hocanızla sizi nasıl bir eğitimin beklediğini sizin gibi öğrencilerden öğrenmiş olma imkanınız olur.

 

Superprof’ta özel ders almanın tüm avantajlarını gördükten sonra siz de hemen bir istatistik özel ders hocası bulup ders almaya başlamak istiyorsanız, hızlıca arama yapıp ders talebinizi hemen bugün gönderin!

Ne öğrenmek istersiniz?