Mükemmel
yorum Trustpilot'ta

En iyi python özel ders öğretmenleri

Daha fazla öğretmen gör

5 /5

Ortalama 5 değerlendirmeli ve en az 211 yorumlu star öğretmenlerimiz.

196 ₺/saat

En iyi ücretler: İlk dersini ücretsiz veren öğretmen oranımız %96 ve saatlik ortalama ₺196

4 saat

Şimşek gibi hızlı öğretmenlerimiz genellikle 4 saat içinde cevap verir.

Öğrenmek hiç bu kadar
kolay olmadı

2. dersleri derslerinizi planlayın

İhtiyaçlarınızı ve müsait zamanlarınızı belirlemek için Python öğretmeninizle iletişim kurun. Derslerinizi planlayın ve mesaj kutunuzdan güvenli bir şekilde ödeyin

3. Programlama dilleri alanında yeni deneyimler edinin

İnanılmaz Öğrenci Pass size 1 yıl boyunca öğretmenlere, eğitmenlere, atölyelere sınırsız erişim sağlar. Mükemmel insanlarla yeni hobiler keşfetmek için 1 yıl.

Sıklıkla sorulan sorular:

💰Python dersi fiyatı saatlik ortalama ne kadar?

Python dersi fiyatı saatlik ortalama 196 TL.

Bu ücret birçok kritere göre değişmektedir: 

  • python öğretmeninin deneyimi
  • ders mekanı (online veya evde) ve konumunuz
  • derslerin süresi ve sıklığı

Öğretmenlerin %97'si tüm öğrencilere ilk derslerini ücretsiz veriyor.

Yakınlarınızdaki öğretmenlerin ücretlerini öğrenin.

💡 Neden Python dersleri almalıyım?

Özel ders hocası ile Python dersleri alarak kendinizi daha hızlı geliştirebilirsiniz. 

Öğretmeninizi seçip derslerinizi evde veya uzaktan işleyebilirsiniz! 

Derslerinizi planlamak için güvenle birbirinizle iletişime geçin. 

Milyonlarca mükemmel öğretmen arasından size en uygununu arama motorumuzla bulabilirsiniz.

1 tıkla aramanızı gerçekleştirin.

💻 Python online dersleri almak mümkün mü?

Python öğretmenlerinin çoğu 

online dersleri veriyor.

Online Python dersi verenlerin ilanlarını görmek için arama motorumuzdan "webcam" seçeneğini işaretlemeniz yeterli.

🎓Python dersi vermek için kaç öğretmen müsait?

610 python öğretmeni python dersi vermeye hazır.

Profillerini inceleyip ihtiyacınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

610 ilandan istediğiniz öğretmeni bulun.

✒️ Python öğretmenlerimize yorumlar nasıl?

With the number of notes 211, students gave teachers an average of 5 out of 5.

Bu görüşler, şehrindeki öğrencilerinin ile platformumuzdaki deneyimlerinden  geliyor ve öğretmenlerin ciddiyetini kanıtlar niteliktedir. Topluluk tarafından onaylandıkları için daha da değerlidirler ve öğrencilerinden olumlu geri bildirimler alan öğretmenlerin kalitesini vurgularlar.

If you have any problems with your lessons, our customer services are at your service to find the fastest solution (every weekday by phone or e-mail).

You can review students' comments for teachers in each field  .

Python öğrenmek mi istiyorsunuz?

En iyi Python öğretmenlerimiz sizin için hazır!

Daha fazla öğretmen gör Başlayın

dersiniz için temel bilgiler dersleri

✅ Ortalama fiyat :₺196/saat
✅ Cevap süresi :4saat
✅ Müsait öğretmenler :610
✅ Ders şekli :Yüz yüze veya online

Python dersinde desteğe ihtiyacınız varsa yardım almanız size çok şey kazandıracaktır

Türkiye genelinde ideal python hocanızı bulun

Programlamanın teknik detayları yeni başlayanlar için çok zor gelebilir. Korkuyu azaltmak için size birkaç ay içinde öğrenilebilecek bir dil hakkında bilgi veriyoruz. Python, dünyanın en çok aranan programlama dilidir.

 

İleri teknoloji otonom arabalar, Python ile oluşturulmuş yazılım tarafından kontrol ediliyor. Kariyer basamaklarını yükseltmeye yardımcı olmak için Türkiye genelinde ideal python öğretmeninizi bulun.

 

Python, çeşitli uygulamalar için tasarlanmış çok amaçlı bir programlama dilidir. Bu dili anlamak nispeten daha kolaydır. Bu dili öğrenmek için teknoloji meraklısı olmanıza gerek yok. Programcı olmayan birçok kişi, farklı görevlerde kendilerine yardımcı olması için Python öğrenmek ister.

 

 

Python ne için kullanılır

Python, bugün birçok nedenden dolayı tüm programlama dillerinin başında geliyor. Neredeyse her şey için kullanıldığını düşünürsek, bu dilin olmadığı bir dünya düşünemiyoruz. Bazıları aşağıda belirtilen birden fazla işleve hizmet eder.

 

Verileri Analiz Etme

 

Veri analistleri gibi profesyoneller, istatistiksel testler ve hesaplamalar yapmak için Python kullanır. Bu dilin kullanımı her türlü veriyi analiz eder. Python, pasta grafikler, grafikler, histogramlar ve çok daha fazlası gibi veri görselleştirmeleri oluşturur. Python, insanların araya karışmadan deneyimlerden yararlanarak geliştirmek için makine algoritmaları oluşturmak için kullanılır. Bu, daha yüksek performans ve daha fazla doğruluk oluşturmaya yardımcı olur. Python, makineye zaman içinde nasıl doğaçlama yapılacağını açıklayan bir dildir. Python, Keras gibi makine öğrenimi ve veri analizi için programlar yazan birçok kitaplığa sahiptir.

 

Komut dosyası

 

Görevler arasında gidip gelmek zorunda kaldığınız her zaman için çözüm Python'dur. Python, manuel çalışmayı otomatik hale getirebilir. Etkili bir şekilde çalışmanıza yardımcı olacak harika bir araçtır. Komut dosyası oluşturma, otomatik işlemler oluşturan kod yazma işlemidir. Python, hataları kontrol etmenizi, sayıları hesaplamanızı ve fazladan veri kopyalarını kaldırmanızı sağlar. Otomasyon zamandan tasarruf etmeye yardımcı olur ve insan hatalarını azaltır. Türkiye genelinde İdeal Python öğretmeninizi bulun ve görevlerinizi Python ile birçok yönden otomatikleştirin.

 

  • E-postaları yanıtlama
  • Web sayfalarındaki verileri sabit sürücüye kaydetme
  • Hatırlatıcıları ayarlama
  • Dosyaları yeniden adlandırma
  • Formları doldur
  • Dosyaları elektronik tablolara dönüştürün

Bu, bu dilin hayatınızı ne kadar kolaylaştırabileceğini gösterir. Size kolaylık sağlamak için basit görevleri otomatikleştirmek için programlama konusunda bilgili olmanızı gerektirmeyen Türkiye genelinde ideal Python öğretmeninizi bulun.

 

Web siteleri oluşturma

 

Python, kodlayıcıların bir web sitesinin motorunu geliştirmelerine yardımcı olur; bu, bir kullanıcının göremediği her şeydir. Kullanıcıların isteklerini arka uçtan ön uca geri döndürmeyi içerir. İnsanların Python kullanarak tüketmeleri için bir web uygulaması kurabilirsiniz. Web geliştirme için kullanılabilecek birçok Python çerçevesi vardır.

 

Python, tüm geliştiricilerin öğrenmek istediği bir araçtır. Kullanılabilir birçok arka uç dili vardır, ancak Python gibisi yoktur. Mükemmel kod okunabilirliği, anlaşılmasını kolaylaştırır. Python, 2020'de Stack Overflow kullanıcıları için en popüler 3. programlama dili seçildi

 

Finans

 

Muhasebeciler, finansmanı yönetmek ve düzenlemek için Python'u giderek daha fazla kullanıyor. Nicel ve nitel analiz, bir finans yöneticisinin ve onun astlarının işini kolaylaştıran bu programlama dili tarafından yürütülür. Python, hisse senedi fiyatları hakkında faydalı tahminler yapmaya yardımcı olur ve fiyat eğilimlerini belirler. Finansta oldukça tercih edilen bir programlama dilidir.

 

Finansal hizmetlerin, müşterilerin taleplerine daha açık olması amaçlanmıştır. Bu kuruluşlar Python ile çevrimiçi bankacılık sistemleri oluşturur. Veri bilimi ekosistemi Anaconda, geliştiricilerin kripto para birimlerini ve finansal verileri analiz etmesine olanak tanır. İnsanlar ticaret stratejilerini belirlemek için Python'u kullanabilir. Finans ve Python, verimli analiz sağlamak için el ele gider.

 

Yukarıda belirtilen liste, Python'un kullanılabileceği birkaç yoldan bahseder. Ancak, programlama uygulamaları ve oyun geliştirme gibi karmaşık özelliklerin oluşturulmasında kullanılır.

 

 

Python Kurslaru

Web geliştirme dünyasını keşfetmek için Python çok ihtiyaç duyulan bir beceridir. İstediğiniz zaman çevrimiçi veya çevrimdışı öğrenmeyi seçebilirsiniz.

 

 

Bu Python kursları, tüm ülkedeki en popüler ve yüksek puan alan kurslardan biridir. Bu programlama dili ile etkili bir şekilde çalışmanıza yardımcı olabilirsiniz. Yukarıda belirtilen tüm bilgiler, Python ile kodlamayı öğrenme şeklindeki bu zorluğu üstlenmeniz için sizi heyecanlandırmak için yeterlidir. Python'un diğerleri gibi bir dil olduğunu ve avantajlardan yararlanmanız için ona aşina olmanız gerektiğini unutmayın. Bu nedenle, Python öğrenmek için heyecan verici bir yolculuğa hazır olun.

 

 

Superprof, tutkunuzu bir üst seviyeye taşıyın

Superprof'ta bu programlama diline çok iyi hakim olan çok sayıda python öğretmeni var. Sadece bu değil, deneyimleri öğrencilerle profesyonel ilişkileri açısından konuşur. Kodlama alanında kariyer yapmak istiyorsanız alanlarında uzman hocalardan ders almalısınız. Python öğretmenlerinin çoğu en iyi eğitimleri almışlardır ve yüksek bilgiye sahiptirler. Hocalar konuları en iyi ve açıklayıcı şekilde anlatacaklarını çok iyi bilirler. Türkiye’nin lider ders programı olan Superprof, her tür akademik disiplini, profesyonel becerileri ve kişisel gelişim projelerini öğretmede büyük bir üne sahiptir. Örneğin, Superprof sitesinde Türkiye’de çalışan yüzlerce profesyonel, deneyimli ve ilgi çekici python hocası var.

 

En iyi yanı, Türkiye’deki tüm python öğretmenlerinin ilk derslerini ücretsiz olarak vermeleri! Bu şekilde python hocasını yakından tanıyıp dersleri nasıl işlediklerini, nerede ve nasıl vereceklerini, bir sonraki ders için plan ve programınızı yapabilirsiniz. Hocalar size her seviyede ders verirler. Python dersleri almaya karar verdiyseniz tek yapmanız gereken Superprof ana sayfasına girerek arama yerine python yazıp aramak olacaktır. Ardından karşınıza çıkacak sayfa da Türkiye’de bulunan tüm python hocalarının ilanları çıkacak. Bu ilanları dilediğiniz gibi inceleyebilirsiniz. Çok fazla seçeneğiniz olacağı için ilanları filtreleyebilirsiniz. Bulunduğunuz konum, verebileceğiniz bütçe, dersleri ne seviyede almak istediğiniz kriterlere göre filtreleyebilirsiniz. Hocalar ilanlarında kendileri hakkında bilgilere yer verir. Bu bilgilerin arasında verdikleri ders seviyesi, dersleri nerede ve ne şekilde verdikleri, eğitim düzeyleri, uyguladıkları fiyat gibi birçok bilgiye erişebilirisiniz. Bunun yanı sıra hocaların profillerin de daha önceden ders verdikleri öğrencilerin yorumları bulunur. Bu yorumları dilediğiniz gibi inceleyerek hocanın ders verme şekli hakkında daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Superprof Türkiye’de özel python hocasından alacağınız dersin ortalama fiyatı 81 TL olup bu fiyatın çok daha altında da ders bulmanız mümkündür. Hocalar kendi ders fiyatlarını kendileri belirlediği için bulunan hoca sayısı kadar farklı fiyat çeşitliliği bulunur. Bu da her bütçeye uygun bir hoca bulunabileceği anlamına gelir. Hocalar ders fiyatlarını belirlerken bazı kriterlere dikkat ederler. Bunlar öğrencilere dersleri nerede ve ne şekilde verecekleri, dersleri yüz yüze mi yoksa online olarak mı verecekleri, öğrenciler ile yürüme mesafesi yakınlığında mı verecekleri dersin seviyesi gibi bir çok kritere bağlı olarak fiyat değişkenlik gösterir.

 

Superprof Türkiye’de hangi şehirde olursanız olun kendi kriterlerinize uygun bir python hocası bulmanız mümkündür. Bulacağınız özel python dersi veren hocanız bulunduğunuz şehirden başka bir şehirde bulunuyorsa, dersleri online olarak almanız mümkündür. Bu şekilde hem yolda tüm zamanınız geçmemiş olur hem de ulaşım ücretinden tasarruf etmiş olursunuz. Superprof’ta hocalar daha önceden çok sayıda öğrenciye ders verdikleri için tecrübeleri çok yüksektir. Bu yüzden öğrencilere nasıl bir ders programı hazırlayacaklarını, nasıl bir anlatım metodu uygulayacaklarını çok iyi bilirler.

 

Siz de Superprof ile python dersleri alarak kendinizi geliştirebilirsiniz.

Ne öğrenmek istersiniz?