Mükemmel
yorum Trustpilot'ta

En iyi anatomi özel ders öğretmenleri

Daha fazla öğretmen gör

5 /5

Ortalama 5 değerlendirmeli ve en az 118 yorumlu star öğretmenlerimiz.

113 ₺/saat

En iyi ücretler: İlk dersini ücretsiz veren öğretmen oranımız %99 ve saatlik ortalama ₺113

4 saat

Şimşek gibi hızlı öğretmenlerimiz genellikle 4 saat içinde cevap verir.

Öğrenmek hiç bu kadar
kolay olmadı

2. dersleri derslerinizi planlayın

İhtiyaçlarınızı ve müsait zamanlarınızı belirlemek için Anatomi öğretmeninizle iletişim kurun. Derslerinizi planlayın ve mesaj kutunuzdan güvenli bir şekilde ödeyin

3. Fen bilimleri alanında yeni deneyimler edinin

İnanılmaz Öğrenci Pass size 1 yıl boyunca öğretmenlere, eğitmenlere, atölyelere sınırsız erişim sağlar. Mükemmel insanlarla yeni hobiler keşfetmek için 1 yıl.

Sıklıkla sorulan sorular:

💰Anatomi dersi fiyatı saatlik ortalama ne kadar?

Anatomi dersi fiyatı saatlik ortalama 113 TL.

Bu ücret birçok kritere göre değişmektedir: 

  • anatomi öğretmeninin deneyimi
  • ders mekanı (online veya evde) ve konumunuz
  • derslerin süresi ve sıklığı

Öğretmenlerin %97'si tüm öğrencilere ilk derslerini ücretsiz veriyor.

Yakınlarınızdaki öğretmenlerin ücretlerini öğrenin.

💡 Neden Anatomi dersleri almalıyım?

Özel ders hocası ile Anatomi dersleri alarak kendinizi daha hızlı geliştirebilirsiniz. 

Öğretmeninizi seçip derslerinizi evde veya uzaktan işleyebilirsiniz! 

Derslerinizi planlamak için güvenle birbirinizle iletişime geçin. 

Milyonlarca mükemmel öğretmen arasından size en uygununu arama motorumuzla bulabilirsiniz.

1 tıkla aramanızı gerçekleştirin.

💻 Anatomi online dersleri almak mümkün mü?

Anatomi öğretmenlerinin çoğu 

online dersleri veriyor.

Online Anatomi dersi verenlerin ilanlarını görmek için arama motorumuzdan "webcam" seçeneğini işaretlemeniz yeterli.

🎓Anatomi dersi vermek için kaç öğretmen müsait?

644 anatomi öğretmeni anatomi dersi vermeye hazır.

Profillerini inceleyip ihtiyacınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

644 ilandan istediğiniz öğretmeni bulun.

✒️ Anatomi öğretmenlerimize yorumlar nasıl?

With the number of notes 118, students gave teachers an average of 5 out of 5.

Bu görüşler, şehrindeki öğrencilerinin ile platformumuzdaki deneyimlerinden  geliyor ve öğretmenlerin ciddiyetini kanıtlar niteliktedir. Topluluk tarafından onaylandıkları için daha da değerlidirler ve öğrencilerinden olumlu geri bildirimler alan öğretmenlerin kalitesini vurgularlar.

If you have any problems with your lessons, our customer services are at your service to find the fastest solution (every weekday by phone or e-mail).

You can review students' comments for teachers in each field  .

Anatomi öğrenmek mi istiyorsunuz?

En iyi Anatomi öğretmenlerimiz sizin için hazır!

Daha fazla öğretmen gör Başlayın

dersiniz için temel bilgiler dersleri

✅ Ortalama fiyat :₺113/saat
✅ Cevap süresi :4saat
✅ Müsait öğretmenler :644
✅ Ders şekli :Yüz yüze veya online

Anatomi dersleri konularında desteğe ihtiyacınız varsa anatomi özel ders almanız size çok şey kazandıracaktır

Türkiye'de Anatomi Kursları Seçenekleriniz Neler?

Anatomiyi kısaca anlatmamız gerekirse canlıların vücut yapısını ve işleyişini inceleyen bir bilim dalı olduğunu söyleyebiliriz. Aslında anatomi kelimesi genellikle insan vücudu için kullanılmaktadır.  Yalnızca insanın değil; bitkilerin ve hayvanların da anatomisi incelenebilir. Daha bilimsel olarak hayvan anatomisine “zootomi”, bitki anatomisine “fitotomi” ismi verilmiştir.

Anatomi bilgisi geniş alanda meslek grubunun işine yaramaktadır. Başta tıp gelmek üzere, dişçiler, sertifikalı estetisyenler (estetik cerrahlarla karıştırılmamalı; estetik cerrahlar tıp fakültesi mezunu ve TUS’a girmiş tıp doktorlarıdır), diyetisyenler, eczacılar, sporcular, alternatif tıp ile ilgilenen geniş bir kitle temel anatomi derslerini almak zorundadır. 

Türkiye’de özellikle TUS sınavına hazırlanan tıp fakültesi mezunu hekimlerimiz yoğun anatomi kursları almak durumunda kalabilmektedir.

Genel kanının aksine TUS, yalnızca tıp fakültesi mezunlarının girebildiği bir sınav değildir. Veteriner, eczacı, kimyacı, biyoloji mezunları da TUS sınavına girebilse de tıp mezunları klinik tıp bilimleri testine girerken, diğer mezunlar temel tıp bilimleri testine başvuru yapabilmektedir.

Anatomi dersleri TUS’un %13’ünü oluşturmaktadır. Özellikle kimya-biyoloji, eczacılardan bahsetmiş olsak da sınavdan bağımsız olarak pek çok meslek grubu eğitimlerinde ya da sertifika programlarında temel anatomi dersleri almak zorundadır. Aslında anatomi o kadar genel ve canlılığa has bir bilimdir ki artık tüm insanların temel anatomi bilgilerini bilmesi hem bir genel kültür hem de çeşitli acil durum ve sağlık sorunlarında bilinç kazanmasını sağlayan bir edinim olacaktır.

Anatomi Kursları Arasındaki Farklılıklar Neler?

Anatomi, pek çok branş ve meslek için vazgeçilmez bir edinim olduğu için derslerini alması gereken öğrenci sayısı da bir hayli fazla ve geniş kapsamdadır. Ancak tabii ki bir sporcunun alması gereken anatomi dersiyle klinik TUS’a hazırlanan bir tıp mezunun alması gereken arasında oldukça büyük farklar olacaktır. İşte bu nedenlerden dolayı farklı kitlelere hitap eden anatomi kursları açılmış, bunun yanında yine farklı amaçlar için MEB ya da e-devlet sertifikalı anatomi programları açılmıştır.

Öncelikle anatomi kursunu neden almanız gerektiğine ve hangi branşın öğrencisi/mezunu olduğunuza dikkat etmeniz gerekli. Eğer sadece bir genel kültür ve anatomi alanında bilgi edinmek için kurs alıyorsanız özel ders alabileceğiniz gibi sertifika programlarına da katılabilirsiniz.

Anatominin Alt Dalları

Brüt Anatomi:  Genel, makroskopik ya da topografik anatomi de denilen brüt anatomi,  gözle görülebilen biyolojik yapıların incelenmesini ifade eder. Yani mikroskop olmadan görebilen yapılar söz konusudur.  Büyük ölçekli anatomik çalışmalar, anatomik ya da invazif olmayan yöntemleri içerebilir. Amaç, daha büyük organların ve organ sistemlerinin yapısı hakkında veri toplamaktır. Bilim insanları, diseksiyon sırasında bir bitki, insan ya da başka bir hayvan vücudunu keserek incelemeler yapmaktadır.

Mikroskopik Anatomi: Histoloji olarak da adlandırılan mikroanatomi, hayvanların, insanların ve bitkilerin hücrelerinin ve dokularının incelenmesidir. Bu nesneler mikroskop olmadan görülemeyecek kadar küçüktür. Mikroskobun anatomisi sayesinde insanlar hücrelerin yapısını ve aralarındaki ilişkiyi anlayabilir ve araştırmacılar histolojik teknikleri uygulayabilir. Daha sonra bunları bir elektron ya da optik mikroskop altında inceleyebilir. Segmentasyon, daha yakından inceleme için dokunun ince dilimler halinde kesilmesini içerir.

Özel Anatomi Dersleri Nasıl Alınabilir?

Türkiye’de özel ders sunan pek çok öğretmen bulabilirsiniz. Ancak özel anatomi dersi veren öğretmenler veritabanında en geniş çeşitliliği sunan platform Superprof’tur. Superprof ile yalnızca anatomi özel dersi değil daha pek çok sayısız branşın derslerini alabilirsiniz.

Özel derslerin en büyük avantajı kişiselleştirilmiş ve esnek dersler olmasıdır. Toplu bir sınıfta olmadığınız için tamamen sizin anlama hızınıza ve temelinize göre bir ders programı hazırlanır. Üstelik zamanınız yetersizse, birebir özel dersler tamamen sizin uygun olan saatleriniz gözetilerek yapılacağı için artık yoğunluklarınızı dert etmek durumunda kalmazsınız. 

Özel derslerde teknolojinin gelişmesiyle yoğun olarak kullanılan bir diğer yöntem webcam ile online derslerdir. Bu tip dersleri özellikle vakti çok kısıtlı olan veya şehir merkezlerine uzak yaşayanlar yoğun olarak tercih etmektedir. Bu tip online anatomi derslerine de Superprof aracılığıyla erişebilirsiniz.

Superprof’ta tamamen güvenli ödeme yöntemleriyle, anlaştığınız öğretmenlerden özel anatomi dersi alabilirsiniz. Bulunduğunuz lokasyondaki öğretmenleri arayabilir; detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz. Şimşek hızlarıyla Superprof öğretmenleri size yalnızca saatler içinde geri dönüş yapacak ve ders işlenişi hakkında bilgi verecektir. Üstelik buna ek olarak pek çok anatomi öğretmeni ilk dersini ücretsiz vererek size tam bir deneme imkanı sunmaktadır. 

Öğretmenlerin profillerini görerek daha önceki öğrencilerin değerlendirmelerini ve yorumlarını da görebilirsiniz ve bu sayede içiniz daha rahat olarak başkalarından öneri almış olarak ideal öğretmeninizi bulacaksınız.

Superprof bu sayede öğrenmenin yükünü üstünüzden kaldıracak ve bahaneler ortadan kalkacaktır. Hiçbir kaybınız olmayacak bu sistemle hem paranızı hem de vaktinizi tasarruflu kullanarak ihtiyacınız olan anatomi bilgisine tamamen size özel hızda ve yoğunlukta edinebileceksiniz.

Bazı insanlar kalabalıklarda konsantrasyonunu kaybedip, kendisini diğer öğrencilerle kıyaslama hatasına düşmektedir. Birebir özel dersler sayesinde artık kimse sizin konsantrasyonunuzu bozamayacak hem de yalnızca kendinizle yarışarak öğrenmenin stresini ve yükünü omuzlarınızdan atacaksınız. Öğrenmek bir eziyet değil kendi yetenekleriniz ve hızınızda yaptığınız bir aktivite olmalı. 

Ne öğrenmek istersiniz?