Mükemmel
yorum Trustpilot'ta

En iyi ödevlere yardım özel ders öğretmenleri

Daha fazla öğretmen gör

5 /5

Ortalama 5 değerlendirmeli ve en az 3064 yorumlu star öğretmenlerimiz.

69 ₺/saat

En iyi ücretler: İlk dersini ücretsiz veren öğretmen oranımız %100 ve saatlik ortalama ₺69

1 saat

Şimşek gibi hızlı öğretmenlerimiz genellikle 1 saat içinde cevap verir.

Öğrenmek hiç bu kadar
kolay olmadı

2. dersleri derslerinizi planlayın

İhtiyaçlarınızı ve müsait zamanlarınızı belirlemek için Ödevlere yardım öğretmeninizle iletişim kurun. Derslerinizi planlayın ve mesaj kutunuzdan güvenli bir şekilde ödeyin

3. Okul derslerine destek alanında yeni deneyimler edinin

İnanılmaz Öğrenci Pass size 1 yıl boyunca öğretmenlere, eğitmenlere, atölyelere sınırsız erişim sağlar. Mükemmel insanlarla yeni hobiler keşfetmek için 1 yıl.

Sıklıkla sorulan sorular:

💰Ödevlere yardım dersi fiyatı saatlik ortalama ne kadar?

Ödevlere yardım dersi fiyatı saatlik ortalama 69 TL.

Bu ücret birçok kritere göre değişmektedir: 

  • ödevlere yardım öğretmeninin deneyimi
  • ders mekanı (online veya evde) ve konumunuz
  • derslerin süresi ve sıklığı

Öğretmenlerin %97'si tüm öğrencilere ilk derslerini ücretsiz veriyor.

Yakınlarınızdaki öğretmenlerin ücretlerini öğrenin.

💡 Neden Ödevlere yardım dersleri almalıyım?

Özel ders hocası ile Ödevlere yardım dersleri alarak kendinizi daha hızlı geliştirebilirsiniz. 

Öğretmeninizi seçip derslerinizi evde veya uzaktan işleyebilirsiniz! 

Derslerinizi planlamak için güvenle birbirinizle iletişime geçin. 

Milyonlarca mükemmel öğretmen arasından size en uygununu arama motorumuzla bulabilirsiniz.

1 tıkla aramanızı gerçekleştirin.

💻 Ödevlere yardım online dersleri almak mümkün mü?

Ödevlere yardım öğretmenlerinin çoğu 

online dersleri veriyor.

Online Ödevlere yardım dersi verenlerin ilanlarını görmek için arama motorumuzdan "webcam" seçeneğini işaretlemeniz yeterli.

🎓Ödevlere yardım dersi vermek için kaç öğretmen müsait?

22944 ödevlere yardım öğretmeni ödevlere yardım dersi vermeye hazır.

Profillerini inceleyip ihtiyacınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

22944 ilandan istediğiniz öğretmeni bulun.

✒️ Ödevlere yardım öğretmenlerimize yorumlar nasıl?

With the number of notes 3064, students gave teachers an average of 5 out of 5.

Bu görüşler, şehrindeki öğrencilerinin ile platformumuzdaki deneyimlerinden  geliyor ve öğretmenlerin ciddiyetini kanıtlar niteliktedir. Topluluk tarafından onaylandıkları için daha da değerlidirler ve öğrencilerinden olumlu geri bildirimler alan öğretmenlerin kalitesini vurgularlar.

If you have any problems with your lessons, our customer services are at your service to find the fastest solution (every weekday by phone or e-mail).

You can review students' comments for teachers in each field  .

Ödevlere yardım öğrenmek mi istiyorsunuz?

En iyi Ödevlere yardım öğretmenlerimiz sizin için hazır!

Daha fazla öğretmen gör Başlayın

dersiniz için temel bilgiler dersleri

✅ Ortalama fiyat :₺69/saat
✅ Cevap süresi :1saat
✅ Müsait öğretmenler :22944
✅ Ders şekli :Yüz yüze veya online

Ev ödevlerine yardım için ihtiyacınız varsa yardım almanız size çok şey kazandıracaktır

Ödev Yardımına Mı İhtiyaç Duyuyorsunuz?

Okula başlamamızla birlikte ödevler de aynı zamanda başlar. Ödevler, okula giden veya okul da ötesinde herhangi bir eğitim alan kişilere verilen ve eğitimlerinin tamamlayıcı bir parçasıdır.

 

Ödevler, öğrencilerin dersler sırasında öğrendiklerini pekiştirmesi ve unutmaması için verilen okul sonrası çalışmalardır. Okulda verilen ödevler sadece derslerin pekiştirilmesi için değil, aynı zamanda derslerin ne derecede anlaşıldığını ölçmek için de verilir. Ödevlerini yapan öğrenciler çoğu zaman ödevlerini öğretmenlerine kontrol ettirirler. Ödevlerini kontrol eden öğretmenler, öğrencilerin yanlışları varsa bunların farkına vararak ödevlerde öğrencilerin eksiklerini tespit edip kapatabilir.

 

Ödevler her yaştan ve her eğitim seviyesinden öğrencinin eğitim hayatı boyunca devam eder. Ödevler genellikle ilkokul ve ortaokul gibi sınıflarla özdeşleştirilse de, ödevler lise ve üniversitede çok daha yoğun olarak karşımıza çıkar. Çoğunlukla lise ve üniversitede karşılaşılan ödevler en yoğun ve zorlayıcı ödevler arasında yer alır.

 

Ödevler ya bireysel ya da grup ödevleri olarak verilir. Bireysel ödevlerde öğrencilerin kendi başlarına verilen ödevi yapmaları beklenirken grup ödevlerinde ise öğrencilerin sınıf arkadaşları ise ödevleri üzerinde çalışması gerekir. Grup ödevlerinde öğrenciler genellikle görev dağılımı yaparak ödevlerini tamamlarlar.

 

Dilerseniz şimdi ilkokuldan üniversiteye kadar öğrencilerin ödev ve ödev yardımı serüvenlerini inceleyelim.

 

İlkokul Ödev Yardım İhtiyacı

Eğitim sistemimize göre ilkokul öğrencileri 4 yıl boyunca ilkokulda eğitim görürler. Bu eğitim sırasında ilkokul öğrencileri son derece temel dersleri alırlar. İlkokul öğrencileri eğitimlerini elbette öncelikle okuma yazmayı öğrenerek başlarlar. Okuma yazma ile başlayan okul serüveninde öğrenciler ilk olarak harfleri yazmayı öğrenirler. İşte bu noktada öğrencilerin harfleri yazma ödevleri başlar. Çoğumuzun ilk ödevi muhtemelen A harfini 1 sayfa yazmak olmuştur. Bu tatlı anı sonrasında yavaş yavaş kelimeler ve cümlelerle eğitimimiz devam eder.

 

İlkokulda öğrencilerin en çok ödev aldığı dersler Türkçe, matematik ve hayat bilgisi, yabancı dil, fen bilimleri ve sosyal bilgilerdir.

 

İlkokulda öğrenciler Türkçe derslerinde yoğun olarak okuma ve yazma ödevleri alırlar. Okuma dersleri genellikle kısa hikayeler okuyarak özetlerini çıkarma şeklinde olur. Bu yüzden öğrencilere okuma ödevleri ve özet çıkarma ödevleri yoğun olarak verilir. Öğrenciler özellikle okuma yazma ödevleri ve özet çıkarma ödevlerinde özel bir yardıma ihtiyaç bulabilir.

 

Bunun dışında matematik dersleri ilkokulda oldukça temel düzeydedir. Matematik de tıpkı Türkçe gibi öncelikle matematiğin harfleri olan sayıları öğrenmekle başlar. Matematik, ilkokul öğrencilerinin korktuğu veya zor alıştığı dersler arasında yer alır diyebiliriz. İlkokul matematik ödevi en çok matematik işlemlerinden oluşur. Bunların büyük bir bölümü, dört işlem, havuz problemleri, yaş problemleri gibi ilkokul seviyesine uygun matematik konularından oluşur.

 

Hayat bilgisi ve sosyal bilgiler dersleri ise birbiriyle oldukça bağlantılıdır. Bu dersler ilkokul öğrencilerinin en sevdiği dersler arasında yer alır diyebiliriz. Yine de, öğrenciler bu derste de özel bir desteğe ihtiyaç duyabilir.

 

Geçmişe göre artık çok daha erken yaşlarda yabancı dil öğrenmeye başlıyoruz. Okul müfredatlarında İngilizce dersleri artık ilkokuldan itibaren görülmeye başlanan dersler arasında yer almakta. İngilizce dersleri ilkokuldaki eğlenceli dersler arasında yer alır. İngilizce ödevleri oldukça eğlenci ödevlerdir diyebiliriz.

 

Kulağımıza çok kolay gelse de, iş hayatından vakit bulamayan veliler çocuklarının ödevlerine yardım etmek için zaman bulamayabilir. Bu yüzden pek çok veli, çocuklarının ödevlerinden geri kalmaması için ilkokul ödev ablası veya ödev abisi gibi seçeneklere de başvurabilir.

 

Peki ilkokul ödevleri hangi derslerden gelebilir gelin müfredata bakalım:

  • Türkçe
  • Matematik
  • Hayat Bilgisi
  • Görsel Sanatlar
  • Müzik
  • Oyun ve Fiziki Etkinlikler
  • Yabancı Dil
  • Fen Bilimleri
  • Sosyal Bilgiler
  • Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi

Ortaokul Ödev Yardım İhtiyacı

İlkokulun devamı olan ortaokulda artık sınıf öğretmeni değil branş öğretmenleri dersleri işlemektedir. Ortaokulda ödevler yine hızla devam etmektedir. Ortaokulda ödevler tüm derslerden gelmektedir. Ortaokulda özellikle matematik ve fen bilimleri dersleri öğrencilerin en çok zorlandığı dersler arasında yer alır dersek yanılmış olmayız. Ortaokul matematik ödevleri işte bu yüzden son derece önemlidir. Öğrencilerin nerelerde en çok zorlandığını görmek ve buna göre önlemler almak ortaokulda oldukça öneli olacaktır.

 

Aynı zamanda fen bilimleri derslerinde de oldukça eğlenceli ödevler öğrencileri bekliyor olabilir. Çevrelerindeki yaşam ve biyolojik hayat hakkında çok daha fazla bilgi edinin öğrenciler, bu bilgilerle çeşitli küçük deneyler yapabilir. Bu sayede fen bilimleri dersleri çok daha eğlenceli hale gelebilir. Fen bilimleri dersleri elbette her zaman bu kadar eğlenceli olmayabilir. Bazen ödevler öğrencilerin anlamakta zorluk çektiği türden olabilir. Bu durumda ortaokul yardımı kaçınılmaz hale gelir.

 

Ortaokulda İngilizce dersleri de yine öğrencilerin zorlanabileceği dersler arasında yer alır. İngilizce dersleri bazı öğrencilere kolay gelirken bazıları anlamakta zorlanabilir. Oldukça yoğun bir şekilde ödev verilen İngilizce derslerinde öğrenciler özellikle ailelerinde İngilizce bilen yoksa bu derslerde oldukça zorluk çekebilir. Bu yüzden ortaokul İngilize ödev yardımı veliler tarafından çocukları için oldukça aranan bir başka ortaokul dersidir diyebiliriz.

 

Ortaokulda öğrenciler açılımı Lise Giriş Sınavı olan LGS’ye girdikleri için ortaokuldaki ödevler oldukça önemlidir. Öğrenciler ortaokuldaki ödevlerde öğrendikleri ile LGS’de çok daha başarılı olabilmektedir. Bunun yanında ortaokul ödevleri öğrencilerin eksiklerini görüp hızlıca kapatarak hiçbir eksikleri olmadan LGS’ye girmelerine olanak sağlar.

 

Ortaokul ödevi her dersten verilebilir. Bu yüzden gelin ortaokul müfredatına bakalım:

  • Türkçe
  • Matematik
  • Beden Eğitimi ve Spor
  • Görsel Sanatlar
  • Müzik
  • Bilişim Teknolojileri ve Yazılım
  • Yabancı Dil
  • Fen Bilimleri
  • Sosyal Bilgiler
  • Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
  • Teknoloji ve Tasarım
  • C. İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük

 

Lise Ödev Yardım İhtiyacı

Lisede öğrenciler artık çok daha farklı ve üst seviyede ödevler yapacaktır. Lisede görülen ders sayısı ve çeşitliliği ortaokul ve ilkokula göre çok büyük bir artış gösterir. Bu yüzden öğrencilerin çok daha bilgisi bir şekilde ödevlerini yapmak zorundadır. Bu yüzden derslerde konu eksiği bulunana öğrenciler ödevlerinde de oldukça zorluk çekecektir. Aslında bu durum bir turnusol kağıdı gibi görev yapabilir. Ödevlerinde zorlanan öğrenciler ödevlerini ya yapamayacak ya da çok fazla hata yapacaktır. Bu ödevlerin bir diğer amacı olan eksik konuları gösterecektir.

 

Böyle durumlarda öğrenciler ödev yardımı desteği ihtiyacı duyabilir. Özellikle matematik, İngilizce, fizik dersleri, lisede en çok yardıma ihtiyaç duyulan dersler arasında yer alır. Bu derslerde öğrenciler genellikle dersleri geçmekte bazı zorluklar çekebilirler. Ödevlerinde yardım alan öğrenciler eksiklerini kapatarak bu derslerde daha fazla başarılı olma ihtimallerini de arttırmış olurlar.

 

Lisede ödevler öğrenciler üniversite giriş sınavlarına girecekleri için son derece önemlidir. Öğrencilerin ödevleri sırasında öğrenecekleri bilgiler ile lisede gördükleri derslerin tekrarını yaparak hafızalarında daha uzun süre kalmalarını sağlayabilir ve bu şekilde öğrenciler derslerdeki eksiklerini ödevler aracılığıyla kapatarak üniversite giriş sınavlarına çok daha fazla hazır olurlar. Bunun yanında lisede ödevlerini düzenli olarak yapan öğrenciler üniversite giriş sınavlarına hazırlanırken çok daha rahat ederler.

 

Lisede öğrenciler ağırlıklı olarak AYT ve TYT’de çözecekleri derslerin ödevlerine ağırlık verse de tüm lise derslerinden ödev alırlar. Gelin lise müfredatına kısaca bakarak öğrencilerin hangi derslerden ödev alabileceklerini öğrenelim:

  • Matematik
  • İngilizce
  • Coğrafya
  • Tarih
  • Türk Dili ve Edebiyatı
  • Felsefe
  • Biyoloji
  • Fizik
  • Kimya
  • Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
  • Türkiye Cumhuriyeti İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük
  • İkinci Yabancı Dil
  • Görsel Sanatlar
  • Mizik
  • Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü

Üniversite Ödev Yardım İhtiyacı

Evet, artık üniversiteye başladık yeterince ödev yaptık bu zamana kadar diyenlerdenseniz, üzgünüz ödevler burada bitmiyor. Ödevler üniversitede de bitmeyecektir. Hatta üniversitede bazı ödevlere aylarınızı bile vermeniz gerekebilecektir.

 

Üniversitede herkes farklı bir bölümde okur. Lisedeki gibi herkes aynı müfredatla aynı dersleri görmez. Bu yüzden üniversitede ödevler de bölümlere göre değişiklik gösterecektir. Hangi bölümde olursanız olun ödevler oldukça yoğun olacaktır.

 

Üniversitede sınavlar bile ödev şeklinde olabilir. Evet, yanlış duymadınız. Üniversitede pek çok hoca, derslerini geçmek için ödev hazırlanmasını zorunlu tutmaktadır. Bu durumda öğrencilerin dersleri geçmesi için ödev yapmaları gerekir. Hocaların puanlayacağı bu ödevlere göre öğrenciler derslerini geçer veya bu derslerden kalırlar. Bu yüzden üniversitede ödevler en az sınavlar kadar önemlidir.

 

Üniversitede ödevler sunum şeklinde olabilirken bunun yanında paper yazma veya proje gerçekleştirme şeklinde de olabilir. Bu tamamen gittiğiniz bölüme göre değişmektedir.

 

Uluslararası ilişkiler veya siyaset bilimi bölümlerinden örnek verecek olursak, bu bölümlerde paper yazımı oldukça fazladır. Öğrenciler hemen hemen tüm derslerde yoğun okumalar sonucunda bilgilerini aktaran ve argüman ürettikleri yazılar yazarlar. Bu tarz ödevler dersleri geçmek için zorunludur dersek yeridir. Özellikle siyaset bilimi ödevi öğrencilerin sıklıkla ihtiyaç duyduğu ödevler arasındadır.

 

Bunun dışında yine aynı fakülteden iktisat bölümü ödevleri de öğrencilerin zorlandığı ve yardıma ihtiyaç duyduğu ödevleri içerir. İktisat fakültesi ödevleri öğrencilerin dersi geçmesi için zorunlu olabilir. Örneğin makro iktisat ödevi olan bir öğrenci, dersi çok iyi anlamamışsa uzman bir yardıma ihtiyaç duyabilir. Bu son derece normal bir durumdur. İktisat öğrencileri ödevleri için sıklıkla çeşitli kaynaklardan iktisat ödev yardımı almaktadırlar. Bu şekilde dersleri geçmeleri çok daha kolay olabilmektedir. Elbette ekonometri ödevleri de yine iktisatla paralel yapıya sahiptir.

 

İktisata ve ekonometriye benzer bir diğer bölüm de istatistiktir. Sadece istatistik bölümü değil istatistik dersleri pek çok bölümde okutulur ve bu derslerde öğrenciler yardıma ihtiyaç duyabilir. İstatistik ödevleri çok fazla sayısal bilgi gerektiren ve ince hesaplar üzerine kurulu ödevlerdir. İstatistik ödev yardımı bu yüzden dersleri tam anlamıyla kavrayamamış öğrencilerin arayışları arasındadır.

 

Bunun yanında mühendislik öğrencileri de yine ödevlerin yoğun olduğu ve oldukça teknik konuların işlendiği bölümlerdir. Sayısal bölümler gerçekten de çok yoğun bir matematik ve fizik bilgisi gerektiren derslerle doludur. Bu yüzden öğrenciler bu derslerde başarılı olmak istiyorlarsa derslerde kavrama oranları da yine yüksek olmalıdır.

 

Mühendislik bölümlerinde de dersler ödevler ile geçilebilir. İnşaat mühendisliği örneği ile başlayabiliriz. İnşaat mühendisliği ödevleri proje şeklinde olabilir veya öğrencilerden proje şeklinde bir ödev yapmaları istenebilir. Bu durumda öğrenciler inşaat mühendisliği ödev yardımı arayışında bulunabilirler. Özellikle alanında uzman kişiler yardımcı olacaktır.

 

Bunun yanında makina mühendisliği ödevleri, elektrik elektronik mühendisliği ödevleri gibi pek çok mühendislik alanında ödevler dersleri geçebilmek için neredeyse kilit noktadır. Bu yüzden öğrenciler ya arkadaşlarından ya da işi bilenlerden yardım alırlar. Böylelikle dersleri geçmek çok daha mümkün hale gelebilir.

 

Anatomi, mimarlık, iç mimarlık, termodinamik, devre, statik ve daha pek çok farklı üniversite dersleri ödev yardımı ihtiyacı duyulan alanlardandır. Ödev yardımı için birilerini bulmak elbette her zaman kolay değildir. Şanslısınız ki Superprof yanınızda. Gelin Superprof sizi ilkokuldan üniversiteye ödevlerinizde nasıl destekliyor bakalım.

 

Superprof ile Ödev Yardım için Ders Almak

Superprof, tüm Türkiye’den her alandan kişilerin tek bir site altında ödevlerinize yardım etmek için buluştuğu bir platformdur.

 

Superprof’ta aklınıza gelebilecek her alandan uzmanlar, doçentler, profesörler, öğretmenler, eğitmenler ve mesleği ne olursa olursun ders verenler bulunabilir. İster ilkokul seviyesinde ister ortaokul seviyesinde, ister lise seviyesinde veya üniversite seviyesinde olun, Superprof’ta ödevlerinizi yaparken yardım alabileceğiniz binlerce öğretmen bulunur.

 

Superprof’ta ödev yardımı yapan hocalar ilanlarında hangi seviyedeki öğrencilere ders verdiklerini belirtirler. Bu şekilde öğretmenlerin seviyenize uygun olup olmadığını bilebilirsiniz. Öğretmenler aynı zamanda ilanlarında hangi alanda ödev yardımı verdiklerini de bildirirler. Bu sayede sadece ihtiyacınız olan alanda ders alma imkanınız bulunur.

 

Superprof’ta anasayfada hızlı bir arama ile tüm Türkiye’de ödev yardımı veren öğretmenleri görüntüleyebilirsiniz. Karşınıza binlerce öğretmen çıkacağı için sonuçları kendi arayışınıza göre filtrelemek isteyebilirsiniz. Superprof’ta bu mümkündür.

Aramanızı öncelikle fiyat kriterinize göre belirleyerek sadece bütçenize uygun öğretmenleri görüntüleyebilir ve bu şekilde zaman kazanmış olursunuz.

 

Bunun yanında aramanızı ödev yardımını kaçıncı sınıf öğrencisi için aldığınıza göre de filtreleyip yine sadece sizin ödevinize yardımcı olabilecek seviyedeki öğretmenleri görmüş olursunuz.

 

Tüm bunların yanında, ödev yardımını online mı yoksa yüz yüze mi almak istediğinize karar verip aramanızı filtreleyebilirsiniz. Böylelikle dilerseniz tüm Türkiyedeki online ödev yardımı veren öğretmenleri görüp özgürce talepte bulunabilir ve internet üzerinden ödevlerinize yardım alabilirsiniz. Bu sayede sınırları ortadan kaldırıp ödevlerinizde ilerleyebilirsiniz.

 

O zaman siz de Superprof’ta hızlı bir arama ile ödev yardımı alın!

Ne öğrenmek istersiniz?